DJD Ιούλιος 10, 2011 #21 Ιούλιος 10, 2011 Συμμερίζομαι το δράμα σας. Αν δεν σας αρέσει το site μας, πατάτε το κουμπί logout και χαίρεται.
Tsakonas Ιούλιος 10, 2011 #22 Ιούλιος 10, 2011 Επειδη ο εξυπνος που με εκανε ban για δυο μηνες μου εγραψε και την εξης εξυπναδα οτι με στελνει για διακοπες για να φαω καπου τα λεφτα που βγαζω με τον τιμιο ιδρωτα μου δεν μπορει να ξερει οτι εγω δεν εχω δουλεια και προσπαθω εστω και με αυτον τον τροπο να θρεψω δυο μωρα 16 και 3 μηνων γιατι μαλλον τον ταϊζει ο μπαμπας του η τα βρηκε ετοιμα! Θελω οριστικη διαγραφη.Οσο για τον αλλον τον πονηρο τον Narta που ειχε βγαλει post τα θεματα που εχω ξεκινησει και οτι τα περισσοτερα ειναι στις αγγελιες ας εβγαζε και τα post με τα θεματα που ναι μεν δεν εχω ξεκινησει αλλα εχω απαντησει εχω δωσει βοηθεια κλπ κλπ.Θα μπορουσα ολο αυτο να το γραψω καπου αλλου και οχι στις αγγελιες αλλα μονο εδω ειμαι σιγουρος οτι θα το δουν και θα εχω αν οχι σιγουρα την διαγραφη που θελω αλλα μαλλον το μονιμο ban.Υ.Γ. Σιγουρα εδω μεσα δεν εχει μονο μεγαλα παιδια που τα ταϊζει ο μπαμπας τους η τα βρηκαν ετοιμα και για αυτο δεν σταματουν να παιζουν ποτε αλλα εχει και ανθρωπους που τρεχουν ολη μερα για να εξασφαλισουν ενα κουτι γαλα για τα παιδια τους.Αντιο απο τον μικρο εμπορακο που ηθελε να σας φαει τα λεφτα ενω σας τα τρωνε οι μεγαλοι εμποροι εδω μεσα κανονικα.:lock:Επειδη εγω στην εγραψα αυτην την εξυπναδα "να ξοδεψεις τα λεφτα που εβγαλες με τον τιμιο ιδρωτα σου",ας εξηγησω κι εγω λιγο πως τα βλεπω απο την πλευρα μου.Οποτεδηποτε εχεις τσακωθει εδω μεσα βαζεις μπροστα τα παιδια σου.Τσακωθηκες με χρηστη που δεν του αρεσε αυτο που του πουλησες και βγηκες και κλαιγοσουν οτι ησουν στο μαιευτηριο κλπ.Τι συμπτωσεις ε?Μονιμως κανεις την στραβη πρωτα προσπαθεις να κανεις τους αλλους να σε λυπηθουν για τα παιδια σου.Ε λοιπον εχουν κι αλλοι παιδια εδω μεσα και ειναι πολυ πιο αξιοπρεπεις απο σενα.Επειδη ομως βλεπεις οτι δεν πολυδουλευει με τα παιδια,ειπες να κλαφτεις και για την ανεργια.Ελαχιστα με ενδιαφερει αν εισαι ανεργος .Απο την στιγμη που απαγορευεται να κανεις παρεμποριο εδω μεσα και τα εξοδα λειτουργιας του σαιτ τα πληρωνει αλλος,θα κανεις αυτο που σου λενε.Δεν σου αρεσει?Ελευθερος εισαι να φτιαξεις δικο σου σαιτ,δουλεψε το 4-5-6 χρονια,μαζεψε οσα μελη εχει ο λαμπης κλπ.Σε σαιτ που ειναι υπευθυνος αλλος,ακολουθεις τους κανονες που σου λεει ο υπευθυνος.Για το αν εχω βρει ετοιμα τα λεφτα και τα λοιπα χαριτωμενα με τα οποια διανθισες τις κλαψες σου,σκεψου μονος σου,λατρευω τοσο την δουλεια μου που μιλαω για αυτην μεχρι και δω μεσα,πιστευεις θα μου ηταν δυσκολο να βγαλω λεφτα απο κατι που μου αρεσει τοσο????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.