Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Έρχεται το τέλος για συσκευές android άνω των 10 ετών

    Η Google ενημερώνει τους χρήστες android μέσω email, ότι από τα τέλη Σεπτεμβρίου, δεν θα μπορούν πλέον να συνδεθούν στους Google λογαριασμούς τους σε συσκευές με εκδόσεις Android 2.3.7 (Gingerbread) και παλαιότερες.
    "Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών μας, η Google δεν θα επιτρέπει πλέον τη σύνδεση σε συσκευές Android που τρέχουν Android 2.3.7 ή παλαιότερη έκδοση από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021", εξήγησε ο διαχειριστής κοινότητας Android Help, Zak Pollack. Συνέχισε διευκρινίζοντας ότι "εάν συνδεθείτε στη συσκευή σας μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να λάβετε σφάλματα ονόματος χρήστη ή κωδικού πρόσβασης όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα και υπηρεσίες Google, όπως το Gmail, το YouTube και τους Χάρτες."
    Αυτό σημαίνει ότι μετά τις 27 Σεπτεμβρίου 2021, που θα σταματήσει η υποστήριξη για σύνδεση σε λογαριασμούς συσκευών με εκδόσεις Android που κυκλοφόρησαν πριν από τον Δεκέμβριο του 2010, δε θα είναι δυνατό να:

    • Συνδεθείτε σε προϊόντα και υπηρεσίες Google, όπως το Gmail, το YouTube και οι Χάρτες
    • Προσθέσετε ή να δημιουργήσετε νέου Λογαριασμού Google
    • Πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και προσπαθήστε να συνδεθείτε
    • Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας Google
    • Καταργήστε τον λογαριασμό σας από τη συσκευή και προσπαθήστε να τον προσθέσετε ξανά

    Συνιστάται στους χρήστες να ενημερώσουν τις συσκευές τους σε νεότερες εκδόσεις Android (3.0 ή νεότερη) το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην χάσουν την πρόσβαση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google.
    Όσοι δεν μπορούν να ενημερωθούν σε νεότερες εκδόσεις Android, μπορούν να δοκιμάσουν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους Google χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το οποίο θα τους παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο χρήσης των υπηρεσιών Google σε μη υποστηριζόμενες συσκευές Android.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.