Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon παρουσιάζει τις πρώτες της δικές της έξυπνες τηλεοράσεις

    Μετά από χρόνια πώλησης συσκευών Fire TV που συνδέονται σε τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας τρίτων κατασκευαστών και συνεργασίας με κατασκευαστές τηλεοράσεων για τη παραγωγή προϊόντων που βασίζονται στη πλατφόρμα Fire TV, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου κυκλοφορεί τις πρώτες τηλεοράσεις που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά από την Amazon: την Amazon Fire TV Omni Series (με τιμές από 410 $ ), η οποία παρέχει φωνητική πλοήγηση Alexa και τη σειρά έξυπνων τηλεοράσεων 4-Series, αξίας από 370 $. Οι πρώτες αποστολές είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

    Επιπλέον, η Amazon ετοιμάζει νέες δυνατότητες στη συνολική πλατφόρμα Fire TV, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς περιεχομένου TikTok για τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την λειτουργία τυχαίας λειτουργίας του Netflix μέσω της Alexa· και να είναι σε θέση να ζητάνε από την Alexa συστάσεις για ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Η εταιρεία θα λανσάρει επίσης το νέο Fire TV Stick 4K Max (55 $), το οποίο λέει ότι είναι πιο ισχυρό από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς και θα είναι το πρώτο media player της Amazon που κυκλοφορεί με πιστοποίηση Energy Star και υποστήριξη Wi-Fi 6.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.