Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Facebook παρουσιάζει τα έξυπνα γυαλιά ηλίου Ray-Ban Stories

    Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα την είσοδό τους στον χώρο των έξυπνων γυαλιών, λανσάροντας τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Stories σε συνεργασία με τον κολοσσό γυαλιών EssilorLuxottica.

    Τα γυαλιά αυτά είναι από τα λεπτότερα που έχουν διατεθεί στην αγορά και επιτρέπουν στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο με τις δύο ενσωματωμένες κάμερες 5 MP, να ακούσουν μουσική με ηχεία εντός του σκελετού και να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις. Τα γυαλιά πρέπει να είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS ή Android για πλήρη λειτουργικότητα, αν και οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν και να αποθηκεύσουν εκατοντάδες φωτογραφίες ή δεκάδες βίντεο στα γυαλιά πριν μεταφέρουν τα αρχεία στα τηλέφωνά τους μέσω της εφαρμογής του Facebook, View. Οι διπλές κάμερες θα επιτρέψουν στους χρήστες να προσθέσουν τρισδιάστατα εφέ στις φωτογραφίες και τα βίντεο τους μόλις τα ανεβάσουν στην εφαρμογή.

     

    37FA2B97-0765-488A-9FDD-5A5E9B45FA57-3669-000001E0690A7D9A.jpg

     

    Τα ελαφριά γυαλιά ζυγίζουν λιγότερο από 50 γραμμάρια και συνοδεύονται από δερμάτινη θήκη φόρτισης από σκληρό κέλυφος. Η μπαταρία τους κρατάει όλη την ημέρα. Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τα γυαλιά με δύο φυσικά κουμπιά, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού "λήψης" για εγγραφή φωτογραφιών και βίντεο και ενός διακόπτη on-off. Ένα touch pad στο δεξί άκρο των γυαλιών θα επιτρέψει στους χρήστες να εκτελούν λειτουργίες όπως ρύθμιση της έντασης του ήχου ή αποδοχή τηλεφωνικής κλήσης. Μια εσωτερική λευκή λυχνία LED θα ανάβει για να δείχνει στους ανθρώπους γύρω από τον χρήστη ότι η κάμερα είναι σε λειτουργία εγγραφής. Τέλος να προσθέσουμε ότι τα γυαλιά δεν είναι ούτε αδιάβροχα ούτε splash-proof.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.