Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Apple: Η πολυαναμενόμενη είσοδος στην Ελλάδα είναι γεγονός;

    Είσοδο στην ελληνική αγορά φαίνεται ότι ετοιμάζει η Apple, μιας και φαίνεται εγγεγραμμένη στο ΓΕΜΗ από τις 29 Ιουλίου. Η Apple ΕΠΕ, έχει ως ΚΑΔ Υπηρεσίες Συμβούλου σε Θέματα Προώθηση Πωλήσεων και Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών σε Θέματα Μάρκετιγνκ. Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας είναι 450.000 ευρώ και έδρα το Μαρούσι.

    Διαβάζοντας το καταστατικό της εταιρίας, βλέπουμε ότι η εταιρία μπορεί να ιδρύσει υποκαταστήματα σε όλη την επικράτεια αλλά και το εξωτερικό, ενώ σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών σε συνδεδεμένες εταιρίες του ομίλου, καθώς και υπηρεσίες που σχετίζονται με την προώθηση των πωλήσεων, κυρίως στον τομέα των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

    Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται στα 50 έτη, ενώ ιδρυτές της εταιρείας εμφανίζονται οι Apple International Limited (AOI),  μία από τις τρεις θυγατρικές της Apple στην Ιρλανδία που διαχειρίζεται τον τζίρο που κάνει η εταιρεία εκτός ΗΠΑ, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο και την Αpple Retail Europe Limited, που συμμετέχει με 1 ευρώ στην εταιρεία. 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.