Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    GoDeal24: καυτές προσφορές Ιουλίου με Windows 10 keys από 7.99€!!

    Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10, Office με το κουπόνι του GoDeal24.com στις σημερινές προσφορές του καταστήματος.

     

    Πρόσφατα, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματός της, Windows 11. Μαζί με το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, φέρνει ένα εντελώς ανανεωμένο Microsoft Store, Snap Layouts, ακόμη και υποστήριξη εφαρμογών Android που έρχονται στο εσωτερικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft μέσω του Amazon Appstore. Βέβαια, αυτό που πιθανότατα αναρωτιέστε είναι για το ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος, ώστε να μπορείτε να δείτε εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τη νέα έκδοση.

     

    210709-720p-gd24-€.jpg

     

    Η εστίαση στα Windows 11 είναι η απλοποίηση της διεπαφής χρήστη , ένα νέο κατάστημα, βελτιώσεις στην απόδοση και το multitasking. Τα 11 θα περιλαμβάνουν επίσης υποστήριξη για την εκτέλεση εφαρμογών Android για πρώτη φορά. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στα 11 είναι ότι περιλαμβάνει ένα νέο μενού “Έναρξη” και ένα ενημερωμένο κουμπί “Έναρξη” που βρίσκονται και τα δύο στο κέντρο της γραμμής εργασιών. Αυτό το περιβάλλον χρήστη είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Windows 10X, ένα έργο που είχε αρχικά προγραμματιστεί για συσκευές διπλής οθόνης που τελικά η Microsoft ακύρωσε. Πολλά πράγματα της διεπαφής χρήστη που είχαν τα  Windows 10X εμφανίζονται πλέον στα Windows 11. Το νέο μενού Έναρξη βγάζει τα Live Tiles που είχαν αρχικά εισαχθεί με τα Windows 8 και επιλέγει περισσότερα από τα τυπικά προγράμματα εκκίνησης που θα βρείτε στο Chrome OS ή στο Android. Υπάρχουν εφαρμογές, πρόσφατα έγγραφα και ξεχωριστή διεπαφή αναζήτησης. Η εμφάνιση επηρεάζεται σαφώς από τα macOS και Chrome OS.

    Όλα τα παραπάνω – και ακόμα περισσότερα θα είναι διαθέσιμα σαν δωρεάν αναβάθμιση, για όσους από εμάς έχουν προμηθευτεί αυθεντικά Windows 10 keys, για την δική μας ασφάλεια. Σε αυτό το δίλημμα όμως, την λύση έρχεται να δώσει το GoDeal24.com – που φέρνει το δικό του Godeal24 Mid-Year Sale Event, το οποίο διαθέτει Windows 10 keys σε δυνατή προσφορά, καθώς και Microsoft software με σημαντική έκπτωση!

    Τύποι κλειδιών προϊόντος των Windows:

    1. MSDN

     

    Το κλειδί MSDN είναι μια επιβράβευση για τους χρήστες επί πληρωμή που δοκιμάζουν και χρησιμοποιούν το σύστημα WINDOWS εκ των προτέρων, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς, το MSDN δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς. Και δεν μπορεί να εξουσιοδοτηθεί σε άλλους χρήστες χωρίς άδεια από τη Microsoft

     

    2. Λιανική έκδοση

     

    Είναι η λιανική έκδοση της άδειας χρήσης των Windows, η οποία αποκτά την ξεχωριστή άδεια εξουσιοδότησης και ενεργοποίησης των προϊόντων OS μέσω του καταστήματος λιανικής. Λαμβάνει πλήρη τεχνική υποστήριξη από τη Microsoft. Κάθε αντίγραφο αυτού του λογισμικού συνοδεύεται από ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος (εκτυπωμένο στη συσκευασία των προϊόντων). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, ο χρήστης εισέρχεται στο Διαδίκτυο ή ολοκληρώνει την εγκατάσταση μέσω ενεργοποίησης τηλεφώνου. Η λιανική έκδοση πρέπει να ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικά και έχει όριο στον αριθμό των ενεργοποιήσεων, συνήθως 5 φορές.

     

    3. Κλειδί OEM

     

    Το κλειδί OEM συνοδεύεται από τα προεγκατεστημένα και ενσωματωμένα WINDOWS όταν ο υπολογιστής εγκαταλείπει το εργοστάσιο. Το κόστος περιλαμβάνεται στην αγορά υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, ένα εφεδρικό κλειδί ενεργοποίησης δικτύου θα παρέχεται επίσης στο πίσω μέρος ή στην πλευρά του πλαισίου. Η ενεργοποίηση απαιτεί τρεις παράγοντες: 1. BIOS που περιέχει SLIC. 2. Πιστοποιητικό ΟΕΜ 3. Κλειδί OEM

     

    Άδεια OEM

    Είναι η προεγκατεστημένη στρατηγική ενεργοποίησης συστήματος του κατασκευαστή υπολογιστών. Το κλειδί μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την αντικατάσταση της μνήμης ή του σκληρού δίσκου και καθίσταται άκυρο όταν αλλάζει η μητρική πλακέτα.

     

    4. Volume License

     

    Το Volume license είναι ένα πρόγραμμα αδειοδότησης λογισμικού. Τα προγράμματα αδειοδότησης όγκου εγγράφονται από τους χρήστες ξεχωριστά. Συνήθως πωλούνται στις επιχειρήσεις και μπορούν να συνδυαστούν με μεγαλύτερο αριθμό αδειών.

     

    Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

     

    Windows 10 Professional - 7.99

    Windows 10 Pro Professional - 2 PCs - 11.99€

    Microsoft Office 2016 Professional Plus - 1 PC -22.59

    Microsoft Office 2019 Professional Plus - 1 PC - 28.59

    Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SOLE45

    Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

     

    l  Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key – 8.76€

    l  Windows 10 Home 32/64-bit 2 PCs CD-Key – 14.56€

    l  Parallels Desktop 16 Pro Edition 1-year Subscription – 49.49

    l  Windows Server 2019 Standard CD-Key – 17.23€

    l  SQL Server 2019 Standard 5pcs – 39.59€

    l  Windows Server 2019 Essentials –25.84€

    l  Windows Server 2019 Datacenter – 24.74€

    Έκπτωση 60% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SOLE60

     

    l  Windows 10 Professional + Office 2019 Pro Bundle 35.86

    l  Windows 10 Home + Office 2019 Pro Bundle- 35.94

    l  Windows 10 Professional + Office 2016 Pro Bundle – 25.41

    l  Windows 10 Home + Office 2016 Pro Bundle – 25.68

    l  Project Professional 2019 for 1 User CD-Key22.75

    l  Visio Professional 2019 for 1 User CD-Key19.89

    l  Microsoft Office 365 Professional Plus Account – 1 Device 1 Year  – 15.21€

     

    210710-720p-gd24-€.jpg

     

    Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα

    l  MacBooster 8 Lifetime Subscription - 9.99€

    l  Advanced SystemCare 14 Pro - 1 PC 1 Year - 9.99€

    l  Ashampoo Photo Commander 16 -14.99€

    l  Permute 3 for Mac - Lifetime Subscription -13.99€

    l  Scrivener Standard Licence for macOS - 44.99€

    l  BetterZip 5 for Mac - 14.99€

    l  Total Uninstall Standard - Installation Monitor and Advanced Uninstaller -9.99€

    l  Ccleaner Professional 1 PC / 1 Year -19.99€

    Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: service@godeal24.com


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.