Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Αναμένεται με αγωνία η ναυαρχίδα της Xiaomi: Mi 5s

    Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Xiaomi σχεδιάζει να παρουσιάσει την τελευταία της ναυαρχίδα στον τομέα των smartphones, το Mi 5s. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, η Xiaomi θα ανακοινώσει όχι μόνο ένα, αλλά δύο high-end smartphones. Εκτός από το Mi 5s, η εταιρεία θα παρουσιάσει το Mi 5S Plus.

     

     

     

    Xiaomi Mi 5s and Mi 5s Plus leaks galore; image of phone, box and promotional poster are here

     

    Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη συσκευή επειδή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτήν, αλλά περιμένουμε πως θα συσκευάζεται με οθόνη διπλής καμπύλης 5.7-ιντσών, Snapdragon 821 SoC και 6 GB μνήμης RAM.

     

    Όσον αφορά το Mi 5s, οι νέες ζωντανές εικόνες αποκαλύπτουν ότι η Xiaomi έχει εγκαταλείψει το φυσικό κουμπί Home. Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε τις φήμες σχετικά με τη χρήση σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm, που λειτουργεί με υπερήχους, ο οποίος είναι ενσωματωμένος κάτω από το γυαλί.

     

    30700-fffb876e_187_250.jpg

     

    Μετά την επιβεβαίωση της διπλής πίσω κάμερες, η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει ότι τα Mi 5s θα διαθέτουν κεραμικό σώμα. Η τιμή λιανικής του Mi 5s θα ειναι 1999 CNY, σύμφωνα με πληροφορίες, το οποίο είναι περίπου 300$, ενώ το 5s Plus θα διατίθεται στην τιμή των 2999 CNY (450$). Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε δύο ημέρες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.