Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Sony επιτρέπει σε θεατές livestream να ψηφίζουν για να διώχνουν παίκτες από αυτά.

    Η Sony απέκτησε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σε ένα livestream ενός παιχνιδιού θα επιτρέπει στους θεατές και τους συμμετέχοντες να αφαιρούν παίκτες από αυτό. "Εκτός από την αφαίρεση των όχι καλών παικτών, το σύστημα θα επιτρέπει στους θεατές να πληρώσουν για το προνόμιο αυτό".
    Στο έγγραφο της ευρεσιτεχνίας, η Sony περιέγραψε ένα σύστημα στο οποίο οι θεατές σε ένα livestream μπορούν να ψηφίσουν υπέρ της απομάκρυνσης ενός παίκτη από ένα παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα αρνησικυρίας σε αυτήν την απόφαση και μπορεί να επανατοποθετηθεί σε διαφορετικό αγώνα. Το σύστημα θα εμφανίζει το επίπεδο δεξιοτήτων των τρεχόντων παικτών και τα στατιστικά τους για το παιχνίδι, όπως ο χρόνος που παίχτηκε, οι βαθμολογίες και τα επιτεύγματα. Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται μέσω του «cloud gaming system», όπως αναφέρεται.

    Για να αποφευχθεί η κατάχρηση αυτού του συστήματος από το κοινό, πρέπει να τηρηθεί ένα όριο αυξημένο πλειοψηφικό όριο της τάξης του 60% προκειμένου να φύγει ένας παίκτης από ένα παιχνίδι. Οι θεατές που κατέχουν καλό επίπεδο δεξιοτήτων θα έχουν ψήφο με μεγαλύτερη βαρύτητα από τους άλλους. Παρόλο που η Sony ισχυρίστηκε ότι αυτό το σύστημα θα ήταν επωφελές για την απομάκρυνση των "griefers" από τους αγώνες, η πατέντα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα για τους θεατές να πληρώσουν ένα σταθερό τίμημα ή να δημοπρατείται η δυνατότητα απομάκρυνσης παικτών από ένα παιχνίδι, πράγμα που αναιρεί τη δήλωση της Sony . Το κείμενο της ευρεσιτεχνίας αναφέρει επίσης ένα σύστημα στο οποίο οι θεατές μπορούν να προειδοποιήσουν τους ενεργούς παίκτες να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Hello Big Brother!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.