Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Εταιρεία κατά της πειρατείας ζητά από την Google να αποκλείσει το 127.0.0.1

    Το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι TRK έστειλε ένα αρκετά περίεργο αίτημα αφαίρεσης ενός αποτελέσματος από την αναζήτηση στην εταιρία Google. Η εταιρία Vindex, συνεργάτης του Ουκρανικού τηλεοπτικού καναλιού, ζήτησε να καταργήσει ένα αποτέλεσμα αναζήτησης που δείχνει στην διεύθυνση 127.0.0.1. Με άλλα λόγια, η εταιρεία κατά της πειρατείας βρήκε περιεχόμενο που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα στον δικό της διακομιστή (:hehe:).

     

    acemanifest.jpg

    Σύμφωνα με το αίτημα αφαίρεσης, όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι σύνδεσμοι «παρέχουν παράνομα εξωτερικούς συνδέσμους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και/ή να κατεβάσουν μη εξουσιοδοτημένα περιεχόμενα του ποδοσφαίρου που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα». Αυτό περιλαμβάνει και το αρχείο στον υπολογιστή της Vindex.

    Γενικότερα, η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει εξαιρετική φήμη όταν πρόκειται για ειδοποιήσεις αφαίρεσης περιεχομένου βάσει της DMCA. Από όλους τους συνδέσμους που αναφέρθηκαν στο Google, λίγο περισσότερο από το 10% αφαιρέθηκαν από τη μηχανή αναζήτησης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.