Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η οικονομία της παλάμης και του ανέπαφου shopping

    Η καταγραφή της παλάμης σας αξίζει για την Amazon $10 σε πίστωση του λογαριασμού σας. Πιο συγκεκριμένα, αν δεχθείτε το αποτύπωμα της παλάμης σας να σαρωθεί, αποθηκευτεί και να συνδεθεί με το λογαριασμό Amazon που διαθέτετε. Η διαδικασία γίνεται στα καταστήματα χωρίς ταμεία της Amazon, μέσω των συσκευών Amazon One, με σκοπό το πιο εύκολο check-out των πελατών. 

    Το Amazon One "καταγράφει τα μικρά χαρακτηριστικά της παλάμης, τόσο τις λεπτομέρειες της μορφολογίας της επιδερμικής επιφάνειας της, όσο και υποδόρια χαρακτηριστικά, όπως μοτίβα φλεβών, με σκοπό τη δημιουργία μιας μοναδικής υπογραφής της παλάμης, η οποία στη συνέχεια αποθηκεύεται στο το σύννεφο και χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του χρήστη όταν βρίσκεται σε ένα από τα καταστήματά της Amazon.

    Η βιομετρική αυτή ταυτότητα παραμένει αποθηκευμένη επ 'αόριστο, εκτός εάν ο χρήστης επιλέξει να διαγράψει αυτά τα δεδομένα όταν δεν έχουν απομείνει εκκρεμείς συναλλαγές στο λογαριασμό του ή εάν δεν χρησιμοποιήσει τη λειτουργία αυτή για δύο χρόνια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.