Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ολλανδική Amazon ξεκινά την πώληση επεξεργαστών της σειράς Alder Lake.

    Η ναυαρχίδα των 16 πυρήνων της Intel, o Core i9-12900K είναι εμφανίστηκε στο Ολλανδικό κατάστημα της amazon στα 847 EUR με 21% ΦΠΑ. To μοντέλο Core i7-12700K προσφέρεται στα 641 EUR, ενώ ο Core i5-12600K έχει τιμή 324 EUR. Όλα αυτά είναι μοντέλα της σειράς K με ενσωματωμένες GPU.

    Οι λίστες αναφέρουν μόνο χρονισμούς 3,2 GHz για τον 12900K, 3,6 GHz για τον 12700K και 3,7 GHz για τον 12600K. Δεν είναι σαφές τι είναι αυτοί οι χρονισμοί επειδή δεν ταιριάζουν με τα φημολογούμενα ρολόγια βάσης για Efficient cores σε καθένα από τα μοντέλα.

    Η Intel αναμένεται να κυκλοφορήσει την επιτραπέζια σειρά K και KF Alder Lake-S στις 4 Νοεμβρίου. Η καταχώριση στο ολλανδικό Amazon, επομένως, εμφανίζεται σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η 12η γενιά Core θα ξεκινήσει να πωλείται στις 28 Οκτωβρίου, οπότε αναμένουμε περισσότερους λιανοπωλητές να καταχωρήσουν τις CPU πολύ σύντομα.

    Επίσης τιμές εμφανίστηκαν από στο Γαλλικό και το Αγγλικό κατάστημα της Amazon.

     

    Γαλλικό κατάστημα

    FAyF-6YUYAI6eMP.png

     

    Αγγλικό κατάστημα

    1.png


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.