Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon ανακοινώνει το πρόγραμμα Alexa για νοσοκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

    Η Amazon έχει δύο νέα προγράμματα που ενσωματώνουν την Alexa σε νοσοκομεία και κοινότητες ηλικιωμένων, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Εκτελούνται μέσω του Alexa Smart Properties, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς αυτούς να ελέγχουν ένα κεντρικό σύστημα Alexa.

    «Νωρίς στην πανδημία, νοσοκομεία και κοινότητες διαβίωσης ηλικιωμένων επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν την Alexa στις κοινότητές τους», δήλωσε ο Liron Torres, πρόεδρος της Alexa Smart Properties, σε συνέντευξή του στο The Verge. Τα νοσοκομεία ήθελαν τρόπους αλληλεπίδρασης με ασθενείς χωρίς τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού και οι ηλικιωμένες κοινότητες διαβίωσης ήθελαν να συνδέσουν τους κατοίκους με τα μέλη της οικογένειας και το προσωπικό.

    Το πρόγραμμα επιτρέπει σε εγκαταστάσεις διαβίωσης ηλικιωμένων να χρησιμοποιούν συσκευές Amazon Echo για να στέλνουν ανακοινώσεις ή άλλα μηνύματα στα δωμάτια των κατοίκων. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, πολλές εγκαταστάσεις βασίζονταν σε εκτυπωμένα φύλλα χαρτιού που γλίστρησαν κάτω από τις πόρτες των κατοίκων για να επικοινωνήσουν αλλαγές στα πρωτόκολλα, όπως γύρω από τα γεύματα ή τη καραντίνα. Το πρόγραμμα Alexa τους επιτρέπει να στέλνουν μηνύματα αμέσως σε δωμάτια ασθενών. "Το προσωπικό μπορεί να απελευθερώνεται και να είναι διαθέσιμο για άλλες εργασίες", λέει ο Liron Torres.

    Οι κάτοικοι μπορούν επίσης να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω της Alexa σε μέλη της οικογένειας ή φίλους χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε κάποιο μέλος του προσωπικού. Οι εγκεκριμένες επαφές θα μπορούν επίσης να καλούν μέσω Alexa. Η εγκατάσταση θα μπορούσε να επιτρέψει την κλήση για ένα σύνολο επαφών που έχουν εγκριθεί από τον κάτοικο και τα μέλη της οικογένειας όταν φτάσουν.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.