Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon αποσύρει την πολιτική της για την κατασκευή παιχνιδιών πέραν του ωραρίου εργασίας

    Η Amazon απέσυρε μια σειρά κανονισμών προσωπικού σύμφωνα με τις οποίες η εταιρία διεκδικούσε δικαιώματα ιδιοκτησίας σε βιντεοπαιχνίδια στα οποία συμμετείχαν εργαζόμενοί της εκτός εργασίας και υπαγόρευαν τον τρόπο διανομής τους, σύμφωνα με το Bloomberg. Οι πολιτικές του Amazon Game Studios προκάλεσαν κριτική στα κοινωνικά μέσα, όταν αποκαλύφθηκαν.

    Οι παλιές πολιτικές όριζαν ότι οι υπάλληλοι του τμήματος παιχνιδιών που συμμετείχαν σε τρίτα projects, θα έπρεπε να χρησιμοποιούν αποκλειστικά προϊόντα της Amazon, όπως οι Amazon Web Services, και να πωλούν τα παιχνίδια τους στο ψηφιακό καταστήματα της Amazon. Επίσης η εταιρία είχε "μια δωρεάν, παγκόσμια, πλήρως πληρωμένη, διαρκή, μεταβιβάσιμη άδεια" στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για αυτά τα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τους υπαλλήλους της.

    Η Amazon προέβει άμεσα σε κατάργηση αυτών των κανονισμών, μιας και σύμφωνα με τον Mike Frazzini, επικεφαλής του Amazon Game Studios, "οι πολιτικές αυτές εφαρμόστηκαν πριν από μια δεκαετία, όταν είχαμε πολύ λιγότερες πληροφορίες και εμπειρία από ό,τι σήμερα, και ως εκ τούτου, οι πολιτικές αυτές ήταν πολύ γενικές".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.