Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon λανσάρει τη νέα διαχειριζόμενη υπηρεσία AWS Private 5G

    Στο συνέδριο AWS re:Invent της Amazon, η εταιρεία παρουσίασε το "AWS Private 5G", μια νέα υπηρεσία που στοχεύει να διευκολύνει την ανάπτυξη και τη διαχείριση ενός ιδιωτικού παγκόσμιου δικτύου. 
    Η κυκλοφορία έχει σκοπό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες με τη μόχλευση του 5G. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AWS Adam Selipsky είπε ότι με το AWS Private 5G, μπορείτε να δημιουργηθεί και να κλιμακωθεί ένα ιδιωτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε ημέρες αντί για μήνες. «Παίρνετε όλα τα καλά της κινητής τεχνολογίας χωρίς τον πόνο των μακρών κύκλων προγραμματισμού, των πολύπλοκων ενσωματώσεων και του υψηλού αρχικού κόστους», δήλωσε ο Selipsky κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της εταιρείας. "Μας λέτε πού θέλετε να δημιουργήσετε το δίκτυό σας και προσδιορίστε τη χωρητικότητα του δικτύου. Σας αποστέλλουμε όλο το απαιτούμενο υλικό, το λογισμικό και τις κάρτες SIM."

    Ο Selipsky περιέγραψε ότι το AWS Private 5G αυτοματοποιεί τη ρύθμιση και την ανάπτυξη του δικτύου και κλιμακώνει τη χωρητικότητα κατ' απαίτηση για την υποστήριξη πρόσθετων συσκευών και αυξημένης κίνησης δικτύου. Δεν υπάρχουν προκαταβολικές χρεώσεις ή κόστος ανά συσκευή με το AWS Private 5G και οι πελάτες πληρώνουν μόνο για τη χωρητικότητα δικτύου και το εύρος ζώνης που χρησιμοποιούν.

    «Οι πελάτες θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους ιδιωτικά δίκτυα 5G για να αντιμετωπίσουν αυτούς τους περιορισμούς, αλλά η ανάπτυξη ιδιωτικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας απαιτεί από τους πελάτες να επενδύσουν σημαντικό χρόνο, χρήματα και προσπάθεια για να σχεδιάσουν το δίκτυό τους για την αναμενόμενη μέγιστη χωρητικότητα και να προμηθευτούν και να ενσωματώσουν στοιχεία λογισμικού και υλικού από πολλούς προμηθευτές . Ακόμα κι αν οι πελάτες μπορούν να λειτουργήσουν το δίκτυο, τα τρέχοντα μοντέλα τιμολόγησης ιδιωτικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας χρεώνουν για κάθε συνδεδεμένη συσκευή και το καθιστούν απαγορευτικό κόστος για περιπτώσεις χρήσης που αφορούν χιλιάδες συνδεδεμένες συσκευές», ανέφερε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με τη νέα υπηρεσία.

    Η Amazon υπογραμμίζει ότι το AWS Private 5G απλοποιεί την ανάπτυξη, επιτρέποντας στους πελάτες να αναπτύξουν γρήγορα το δικό τους 4G/LTE ή 5G, να αυξήσουν και να μειώσουν γρήγορα τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών και να επωφεληθούν από ένα οικείο μοντέλο τιμολόγησης στο cloud κατά παραγγελία.

    Το AWS Private 5G είναι διαθέσιμο σε προεπισκόπηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.