Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η ASRock δίνει δυνατότητα DDR4 OC σε μοντέλα μη-Ζ της σειράς 100 της Intel!

    Τελευταία φορά η ASRock άφησε άναυδη ολόκληρη την overclocking κοινότητα όταν έσπασε τους περιορισμούς των chipsets της σειράς Intel® 8, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν overclock στους επεξεργαστές τους στις H87 ή B85 (μη-Z μητρικές κάρτες). Πρόσφατα εμφάνισε δύο πιο τρελά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους overclockers να κάνουν overclock αυτόματα τις RAM DDR4 όχι μόνο σε Z170 μητρικές, αλλά και σε B150, H170 και H110!

     

    Όλα ξεκινούν με ένα "Easter Egg" χαρακτηριστικό που ονομάζεται DDR4 OC, το οποίο εμφανίζεται μόνο στο UEFI της ASRock Z170, αν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει ορισμένες μονάδες μνήμης, όπως η Kingston ή η Samsung DDR4 DIMM. To χαρακτηριστικό αυτό ξεκλειδώνει την κρυφή δύναμη της RAM σας, απελευθερώνοντας τη συχνότητα μνήμης από 2133MHz έως max. 2800MHz, παρέχοντας έως και 30% ώθηση!

     

    20151126-1.jpg

     

    Αν όμως δεν έχετε ASRock Z170, πώς ξέρετε αν οι μονάδες μνήμης σας ενεργοποιήθηκαν με επιτυχία και είναι απόλυτα συμβατές με την ASRock OC DDR4 ή DDR4 μη-Z OC; Eύκολο! Η εικόνα κατά την εκκίνηση σας λέει αν το σύστημά σας είναι ικανό. Το λαμπερό χρυσό έμβλημα της ASRock θα εμφανιστεί μόνο αφού η τεχνολογία της ASRock DDR4 OC είναι ενεργοποιημένη(όπως στη δεύτερη εικόνα, διαφορετικά θα είναι όπως στην πρώτη).

     

    20151126-4.jpg

     

    Μη-Z μητρικές που υποστηρίζουν DDR4 μη-Z OC (περισσότερα έρχονται):

     

    ASRock_DDR4_Non-Z_OC_2.jpg

     

     

    Ένα ακόμη βίντεο,ενδιαφέρον με ιδιαίτερο χαρακτήρα:

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.