Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google κυκλοφόρησε 3D διαδραστικό περιοδικό πίνακα των χημικών στοιχείων

    Η Google μέσω της συσκευής της Google Nest Hub, δίνει πρόσβαση σε έναν τρισδιάστατο περιοδικό πίνακα χημικών στοιχείων για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν χημεία. Η νέα λειτουργικότητα αυτή, είναι προσβάσιμη και από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Στον διαδραστικό περιοδικό πίνακα της Google, εκτός από την αναζήτηση όλων πληροφοριών για τα χημικά στοιχεία, όπως η ατομική μάζα και το σημείο τήξης, είναι δυνατή η τρισδιάστατη προβολή του αριθμού των ηλεκτρονίων στο τελευταίο στρώμα που περιστρέφεται γύρω από τον ατομικό πυρήνα. Επίσης διαθέσιμες είναι και πληροφορίες σχετικά με κάθε επιλεγμένο στοιχείο όπως "Το λίθιο είναι μέταλλο, αλλά είναι τόσο μαλακό που μπορεί να κοπεί με μαχαίρι".

     

    periodic table.JPG

     

    Ο περιοδικός πίνακας έρχεται μαζί με άλλες ενημερώσεις του Google Assistant που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις οικογενειακές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας υπενθυμίσεων για το οικογενειακό κουδούνι εισόδου, στα πλαίσια λειτουργείας του Google Nest Hub. Αυτή η δυνατότητα, που διατίθεται προς το παρόν μόνο σε έξυπνες οθόνες και ηχεία, θα φτάσει στις οθόνες όλων των συσκευών Android σε λίγες εβδομάδες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.