Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Intuit σε συνομιλίες για την εξαγορά της Mailchimp για περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια

    Η Intuit, ο κατασκευαστής των εφαρμογών TurboTax και QuickBooks, βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά της εταιρείας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mailchimp για περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές. Καμία τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα και οι συζητήσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. 

    Η πιθανότητα να υπάρχει και άλλος αγοραστής θα μπορούσε επίσης να προκύψει για την εταιρεία, δήλωσαν άτομα που γνωρίζουν για την κίνηση εξαγοράς της Mailchimp. Το Bloomberg, ανέφερε πριν λίγο καιρό, ότι η Mailchimp διερευνούσε την πιθανότητα πώλησης των υπηρεσιών της σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Η ιδέα της πώλησης της εταιρίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο από επενδυτικές εταιρείες, όσο και από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Intuit. Η Mailchimp είχε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη προ φόρων το 2020.

    Η συμφωνία, αν τελικά έχει αίσια έκβαση,  θα ενώσει δύο παρόχους υπηρεσιών για μικρές επιχειρήσεις. Η Intuit προσφέρει τη λογιστική εφαρμογή QuickBooks εδώ και δεκαετίες, συμπληρώνοντάς τη με υπηρεσίες όπως το Credit Karma, το οποίο απέκτησε πέρυσι. Το Mailchimp επικεντρώνεται σε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής διαφήμισης, των shoppable links και προϊόντων διαδικτυακού αυτοματισμού.

    Εάν οι συνομιλίες είναι επιτυχημένες, θα ήταν η μεγαλύτερη συμφωνία μέχρι σήμερα για την Intuit, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξε το Bloomberg.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.