Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Microsoft ανακοινώνει το νέο της Fitness Activity Tracker

    Αν και διατηρώντας το ίδιο όνομα με το προηγούμενο έτος, το νέο band έρχεται με διάφορες βελτιώσεις. Το νέο Microsoft fitness activity tracker έχει νέα, πιο εύχρηστη σχεδίαση, αλλά το πιο σημαντικό, έχει πολλά κανούρια χαρακτηριστικά αλλά και 50$ υψηλότερη τιμή σε σχέση με το αρχικό Band.
    Μια πρώτη ματιά στη συσκευή αποκαλύπτει κυρτή οθόνη που καλύπτεται από Corning Gorilla Glass 3 και ταιριάζει ωραία γύρω από το χέρι σας. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά εντοπισμού με το προηγούμενο, συμπεριλαμβανομένων του GPS, έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, βήματα, καρδιακούς σφυγμούς, αλλά προσθέτει επίσης βαρόμετρο για την παρακολούθηση υψομέτρου.

     

    Για ευκολότερη επικοινωνία, η Microsoft ενσωμάτωσε την Cortana, την ψηφιακή βοηθό της. Η Microsoft επίσης προσέθεσε στη συσκευή την cloud-based πλατφόρμα Υγείας, για την καλύτερη εικόνα των δεδομένων σας.
    Προχωρώντας, το Band μπορεί επίσης να υπολογίσει το μέγιστο ποσό οξυγόνου που το σώμα μπορεί να πάρει σε ένα χρόνο, και είναι πολύ σημαντικός αριθμός για τους αθλητές.

     

    Το Microsoft Band είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία για 249$ και θα πάει επίσημα στα καταστήματα στις 30 Οκτωβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.