Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft ενσωματώνει το Spotify στα νέα Windows 11

    Η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει το Spotify στα Windows 11 σύμφωνα με τον Panos Panay,  επικεφαλής της Microsoft στο τμήμα Windows και Συσκευές. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter για το νέο χαρακτηριστικό των Windows 11 "Focus Sessions" το οποίο φαίνεται να είναι ένας νέος τρόπος να επικεντρωθεί κάποιος σε αυτό που εργάζεται.

    Τα "Focus Sessions", περιλαμβάνουν το Spotify, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια χρονική περίοδο εστίασης για να εργαστείτε ενώ ακούτε τη λίστα αναπαραγωγής μουσικής από το Spotify. Ακόμα η δυνατότητα αυτή δεν έχει δοθεί στις δημόσιες δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 11 ακόμα, αλλά από το βίντεο που ανάρτησε ο Panay στο twitter,  η δυνατότητα αυτή φαίνεται να είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή ρολογιού του λειτουργικού συστήματος. Φαίνεται ότι ακολουθεί την τεχνική Pomodoro, μια μέθοδο διαχείρισης του χρόνου, η οποία σπάει την εργασία σε μικρότερα κομμάτια με σύντομα διαλείμματα.

     

     

    Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ενσωμάτωση του Spotify στα Windows από τότε που η Microsoft αποσύρθηκε από την υπηρεσία Groove Music το 2017. Τότε, η Microsoft συνεργάστηκε με το Spotify για να μεταφέρει τους συνδρομητές του Groove Music και τις λίστες αναπαραγωγής τους. Η Microsoft και η Spotify έχουν επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν σε μια εφαρμογή Windows 10 και μια ξεχωριστή εφαρμογή για κονσόλες Xbox.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.