Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η T-Mobile λέει ότι εκτέθηκαν στοιχεία 47 εκατομμυρίων πελατών της

    Σε δήλωσή της, η T-Mobile στις ΗΠΑ, η οποία έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια πελάτες, ανέφερε ότι προκαταρκτική ανάλυσή της δείχνει ότι τα δεδομένα 7,8 εκατομμύρια τρεχόντων πελάτων της T-Mobile εκτέθηκαν σε παραβίαση των συστημάτων ασφαλείας της εταιρίας. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, ανακτήθηκαν από τους επιτιθέμενους ορισμένα προσωπικά δεδομένα για ένα «υποσύνολο» τρεχόντων και πρώην πελατών και υποψήφιων πελατών της T-Mobile, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των πελατών, των ημερομηνιών γέννησης, των αριθμών Κοινωνικής Ασφάλισης και των στοιχείων της άδειας οδήγησης.

    Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι κλάπηκαν 40 εκατομμύρια αρχεία πρώην και υποψήφιων πελατών, αλλά ότι "κανένας αριθμός τηλεφώνου, αριθμός λογαριασμού, κωδικός PIN, κωδικός πρόσβασης ή οικονομικές πληροφορίες δεν κινδυνεύουν".

    Όμως, η εταιρεία προειδοποίησε ότι περίπου 850.000 ονόματα πελατών της T-Mobile, αριθμοί τηλεφώνου και κωδικοί PIN λογαριασμών είναι εκτεθειμένα σε κίνδυνο και ότι τα ονόματα των πελατών, οι αριθμοί τηλεφώνου και οι κωδικοί PIN του λογαριασμού είναι στα χέρια των κακόβουλων επιτιθέμενων.

    Σύμφωνα με το TechCrunch, αυτή είναι η πέμπτη φορά που τα στοιχεία πελατών της εταιρίας εκτίθενται μέσω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα αρχεία της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.