Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Θα είναι αδιάβροχο το iPhone 7;

    Η αδιάβροχη ικανότητα είναι κάτι που οι χρήστες έχουν αρχίσει να αναζητούν όταν αγοράζουν ένα νέο smartphone. Παράλληλα με αδιάβροχη υποστήριξη, οι κατασκευαστές προσπαθούν να κάνουν τις συσκευές όσο το δυνατόν λεπτότερες. Το να ενταχθούν αυτά τα δύο πράγματα στο ίδιο τηλέφωνο μοιάζει να είναι δύσκολο έργο.

     

    Νέες φήμες δείχνουν ότι το επερχόμενο iPhone 7 δεν θα έχει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Αντ 'αυτού, οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν Bluetooth ή την υποδοχή Lightning για να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά. Ένας από τους λόγους πίσω από αυτό, είναι ότι το επόμενο iPhone θα είναι τουλάχιστον ένα mm λεπτότερο από το σημερινό iPhone 6s και 6s Plus.

     

    Ένας άλλος λόγος μάλλον είναι η αδιαβροχοποίηση της συσκευής. Η Apple έχει κάνει πρόσφατα αίτηση για ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο υπαινίσσεται την αδιάβροχη λειτουργία. Το σύστημα σφραγίζει θύρες (ηχεία και μικρόφωνο) και ως εκ τούτου εμποδίζει το νερό και άλλα υγρά από την είσοδο στο σώμα του τηλεφώνου. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ονομάζεται "Electronic Devices With Housing Port Shutters".


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.