Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Νέες πληροφορίες σχετικα με το BlackBerry Priv

    Η BlackBerry επιβεβαίωσε επίσημα το BlackBerry Priv κατά τη διάρκεια της έκθεσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του δευτέρου τριμήνου. Λίγο μετά, η εταιρία κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες από το smartphone, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ως προς τις προδιαγραφές.

     

    Νέες πληροφορίες που διέρρευσαν αποκάλυψαν μερικές νέες λεπτομέρειες. To Priv θα τροφοδοτείται από Snapdragon 808 SoC, που έχει hexa-core επεξεργαστή 64-bit και Adreno 418 GPU. Η κύρια κάμερα είναι μια 18-megapixel Schneider Kreuznach, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K.

     

    24027-61483a7c_459_219.jpg

     

    Θα υπάρξει επίσης μια εφαρμογή ασφαλείας που ονομάστηκε BlackBerry Safeguard, η οποία θα σας επιτρέψει να δείτε πώς άλλες εφαρμογές χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας, να ορίσετε ένα σχέδιο που βασίζεται σε οθόνη κλειδώματος, να σαρώσετε τη συσκευή σας για κακόβουλο λογισμικό, και πολλά άλλα.

     

    24027-5691830e_219_219.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.