Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Νοτιοκορεάτικος ISP μηνύει το Netflix μετά την επιτυχία της σειράς "Squid Game"

    Ο Νοτιοκορεάτικος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου SK Broadband μήνυσε το Netflix με σκοπό να πληρώσει για τα έξοδα από την αυξημένη κίνηση δικτύου και τις εργασίες συντήρησης του, λόγω της αύξησης των θεατών στο περιεχόμενο της αμερικανικής εταιρείας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας σήμερα.
    Η κίνηση έρχεται αφού δικαστήριο της Σεούλ είπε ότι το Netflix θα έπρεπε «λογικά» να δώσει κάτι σε αντάλλαγμα στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου για χρήση του δικτύου και πολλοί Νοτιοκορεάτες νομοθέτες έχουν εκφραστεί κατά των παρόχων περιεχομένου που δεν πληρώνουν για τη χρήση του δικτύου παρά τη δημιουργία εκρηκτικής κίνησης. Η Netflix δήλωσε ότι θα επανεξετάσει τον ισχυρισμό της SK Broadband, και θα αναζητήσει διάλογο και θα διερευνήσει τρόπους στο μεταξύ να συνεργαστεί με την SK Broadband για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες δεν επηρεάζονται.

    Η δημοτικότητα της επιτυχημένης σειράς "Squid Game" και άλλες προσφορές έθεσαν το Netflix ως τη δεύτερη μεγαλύτερη υπηρεσία αναφορικά με την μεταφορά δεδομένων στη χώρα μετά το YouTube . Και οι δύο δεν πληρώνουν τέλη χρήσης δικτύου όντας οι μονές που το κάνουν αυτό. Άλλοι πάροχοι περιεχομένου, όπως η Amazon, η Apple και το Facebook πληρώνουν, δήλωσε η SK Broadband. Η κυκλοφορία δεδομένων που αφορά το Netflix που διαχειρίζεται η SK αυξήθηκε 24 φορές από τον Μάιο του 2018 στα 150 Gb1 μεταφερόμενων δεδομένων ανά δευτερόλεπτο τον Σεπτέμβριο, δήλωσε η SK, βασιζόμενη στην επιτυχία πολλών παραγωγών Netflix από την Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των "Squid Game" και "D.P."

     

    1- Η είδηση μίλαγε για 1.2 τρισεκατομμύρια bit, αριθμός που χρησιμοποιήθηκε προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.