Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Πάνω από 60 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας θα αναστείλουν τις υπηρεσίες τους

    Περισσότερα από 60 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα πρέπει να ειδοποιήσουν τους πελάτες ότι θα αναστείλουν μερικώς ή πλήρως τις υπηρεσίες τους μέχρι σήμερα το βράδυ, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη ισχύος ενός νέου  νόμου. 

    Σύμφωνα με αυτόν, τα ανταλλακτήρια για να συνεχίσουν να λειτουργούν, πρέπει να εγγραφούν στη Μονάδα Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών έως τις 24 Σεπτεμβρίου, και να λάβουν πιστοποιητικό ασφαλείας από την υπηρεσία αυτή. Πρέπει επίσης να συνεργαστούν με τράπεζες για να διασφαλίσουν ότι οι λογαριασμοί κινήσεως που θα έχουν θα ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα.

    Όσα ανταλλακτήρια δεν έχουν συμμορφωθεί μέχρι την άλλη Παρασκευή, πρέπει να τερματίσουν τις δραστηριότητές τους, ενώ εκείνες που θα έχουν πιστοποιητικό ασφαλείας αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει να αντικαταστήσουν τους ιδιοκτήτες των λογαριασμών τους με φυσικά πρόσωπα, θα τους απαγορεύεται η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων σε γουόν.

    Η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών δήλωσε ότι σε περίπτωση που ορισμένες ή όλες οι υπηρεσίες πρέπει να τερματιστούν, τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να ειδοποιήσουν τους πελάτες για την αναμενόμενη ημερομηνία κλεισίματος τους και τις διαδικασίες για την ανάληψη χρημάτων τουλάχιστον επτά ημέρες πριν αυτό συμβεί.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.