Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Παίξετε Doom μέσω Twitter!

    Αν βαριέστε και δεν έχετε τι να κάνετε, μπορείτε να παίξετε Doom από το κινητό σας. Αυτό γίνεται μέσω twitter χρησιμοποιώντας σύντομες εντολές και βίντεο

    Το Tweet2Doom είναι ένα νέο Twitter bot που ξεκίνησε φέτος τον Σεπτέμβριο και το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να παίζουν με το αρχικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας μια σειρά εντολών. Αυτές οι εντολές μεταφέρονται στο bot και σας αποστέλλεται ένα βίντεο που σας δείχνει τι συνέβη, τότε μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε περισσότερες εντολές και να προχωράτε σε επίπεδα. Ο πλήρης κατάλογος των εντολών και πώς λειτουργεί μπορείτε να βρείτε σε αυτό το καρφιτσωμένο tweet από τον λογαριασμό:

     

     

    Εάν ακολουθήσετε τον λογαριασμό, όχι μόνο θα λαμβάνετε tweets κάθε φορά που οι άνθρωποι θα καταφέρνουν νέα ρεκόρ ή θα ολοκληρώνουν γρήγορα τα επίπεδα, αλλά θα βλέπετε και τυχαίες video άλλων χρηστών που παίζουν το Tweet2Doom. Ειλικρινά, είναι σχεδόν πιο ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να ανεβάζουν ανεπιθύμητες και τυχαίες εντολές στο bot με την ελπίδα ότι ίσως σημειώσουν πρόοδο. 

     

     

    Το Tweet2Doom εντάσσεται τώρα σε μια μακρά και συνεχώς αυξανόμενη λίστα με τους "Τρόπους να παίξετε Doom". Αυτή η λίστα περιλαμβάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης, μια ακυκλοφόρητη indie κονσόλα, ταμειακές μηχανές και πολλά, πολλά άλλα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.