Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Το χειριστήριο του Xbox One S θα υποστηρίζεται για χρήση με Samsung Gear VR παιχνίδια

    Ενώ η Sony θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του PlayStation VR στα μέσα Οκτωβρίου, οι παίκτες του Xbox One θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο έτος, όταν η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει το Project Σκορπιός, γύρω στην περίοδο των διακοπών.

     

    Εν τω μεταξύ, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το νέο ασύρματο χειριστήριο του Xbox One S, που θα αποστέλλεται μαζί με την καινούρια κονσόλα, θα είναι συμβατό με παιχνίδια για το Samsung Gear VR. Το πρώτο παιχνίδι που θα έχει την ικανότητα να παιχτεί με το νέο controller θα είναι το Minecraft: Gear VR Edition, ενώ υποστήριξη για επιπλέον τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Herobound, Spirit Champion, Omega Agent, και End Space θα φτάσει κατά τους προσεχείς μήνες.

     

    1474777383_gear_vr_and_xbox_wireless_con

     

    Για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη του ασύρματου χειριστηρίου, θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για το controller και για το Minecraft: Gear VR Edition, του Οκτωβρίου, διαθέσιμα μέσω του app Oculus, για υποστηριζόμενες συσκευές της Samsung με Android, οι οποίες περιλαμβάνουν:

     

    • Galaxy S7 και S7 edge
    • Galaxy Note 5
    • Galaxy S6, S6 edge, και S6 edge+

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το Galaxy Note 7 απουσιάζει από τη λίστα, λόγω του προβλήματος των μονάδων, οι οποίες πιάνουν φωτιά, με αποτέλεσμα η Samsung να σταματήσει τις αποστολές τους, και η Oculus να προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες S Note 7 να μην χρησιμοποιούν τη συσκευή με Gear VR.

     

     

     

    Πέρα από τους πέντε τίτλους που αναφέρονται, ο Navin Kumar της Microsoft, Διευθυντής Marketing προιόντων του Xbox Accessories, επιβεβαίωσε ότι «εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε το ασύρματο χειριστήριο του Xbox συμβατό με όλα τα χειριστήρια που υποστηρίζουν παιχνίδια Gear VR και μελλοντικά παιχνίδια επίσης."

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.