Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το AWS φέρνει το M1 Mac Minis στο σύννεφο

    Στη σημερινή κεντρική ομιλία του AWS re:Invent, ο CTO της Amazon, Werner Vogels, ανακοίνωσε ότι η AWS θα προσφέρει πλέον M1 Mac mini ως μέρος της υπηρεσίας υπολογιστών EC2. Μόλις πέρυσι, η AWS έφερε για πρώτη φορά τα Mac mini στο cloud της. Χρησιμοποιώντας τη θύρα Thunderbolt, αυτά τα μίνι συνδέονται με το σύστημα AWS Nitro, το οποίο τα βοηθά να είναι διαθέσιμα στο EC2 cloud, όπως κάθε άλλο μηχάνημα. Τα M1 Mac mini που χρησιμοποιούνται είναι τα τυπικά μηχανήματα M1 8 πυρήνων με 16 GiB μνήμης.

    Οι νέες επιλογές θα είναι διαθέσιμες σε δύο περιοχές (Η.Π.Α. Δυτικό - Όρεγκον και Ανατολική Αμερική - Βόρεια Βιρτζίνια) για 0,6498 $ ανά ώρα, με υποστήριξη και για εκπτώσεις μέσω των Προγραμμάτων Αποταμίευσης της AWS. Η AWS υπόσχεται ότι αυτά τα νέα μηχανήματα προσφέρουν "60% καλύτερη απόδοση τιμής σε σχέση με τις παρουσίες EC2 Mac που βασίζονται σε x86 για εργασίες που αφορούν εφαρμογές iPhone και Mac".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.