Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Microsoft Start είναι η προσπάθεια της Microsoft να συναγωνιστεί την Google και την Apple στην διαδικτυακή ενημέρωση

    Από σήμερα η Microsoft λανσάρει το Microsoft Start, μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων που ενσωματώνεται στα Windows 11 και είναι προσβάσιμη από το διαδίκτυο και από συσκευές iOS και Android. Το Microsoft Start μοιάζει πολύ με τη ροή ειδήσεων του MSN που υπάρχει σήμερα και με τις Ειδήσεις της Microsoft. Η Microsoft μετονομάζει αυτές τις δύο υπηρεσίες σε Microsoft Start και ενσωματώνει τη ροή στην ενότητα γραφικών στοιχείων των Windows 11 και στη γραμμή εργασιών των Windows 10.

    Όπως και το Microsoft News, το Microsoft Start περιλαμβάνει κανάλια ειδήσεων και πολυμέσων από περισσότερους από 1.000 εκδότες. Η Microsoft χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για να ταξινομήσει τις ειδήσεις που παρουσιάζονται στους χρήστες και να εξατομικεύσει περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά του και τον τρόπο με τον οποίο επιδρά ο χρήστης με το περιεχόμενο. Υπάρχει επίσης κάποια "ανθρώπινη παρέμβαση", αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι η Microsoft απέλυσε δεκάδες δημοσιογράφους και συντάκτες στους οργανισμούς της Microsoft News και MSN πέρυσι, δεν μπορεί να καθοριστεί πόσο ουσιαστική θα είναι αυτή.

    Η πρόσβαση από το διαδίκτυο, θα γίνεται από τον δικτυακό τόπο MicrosoftStart.com, και θα είναι προσβάσιμος από όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού ενώ οι εκδόσεις για κινητά των Ειδήσεων της Microsoft θα μετονομαστούν σε Microsoft Start. Μόλις ξεκινήσουν τα Windows 11 τον επόμενο μήνα, το Microsoft Start θα είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή widget από την ειδική ενότητα του νέου λειτουργικού συστήματος. Το Microsoft Edge θα περιλαμβάνει επίσης μια ροή Microsoft Start σε κάθε νέα καρτέλα.

    Το Microsoft Start, μπορείτε να το δείτε διαδικτυακά εδώ, ενώ η πρόσβαση μέσω συσκευών iOS και Android, μπορεί να γίνει από εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.