Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Netflix κυκλοφορεί βιντεοπαιχνίδια για Android

    Το Netflix έκανε το πρώτο βήμα στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών με την εισαγωγή πέντε παιχνιδιών για κινητά για τους χρήστες του σε όλο τον κόσμο, τα οποία μπορούν να παιχθούν αρχικά σε συσκευές Android.
    Οι τίτλοι περιλαμβάνονται σε συνδρομή Netflix και δεν θα απαιτείται η προβολή διαφημίσεων ή πρόσθετες αγορές, δήλωσε την Τρίτη ο Mike Verdu, αντιπρόεδρος ανάπτυξης παιχνιδιών του Netflix. Η εταιρεία ροής έχει στοχεύσει τα βιντεοπαιχνίδια ως το "next big thing" της, μιας και ο κλάδος αυτός, είναι μεγαλύτερος από τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

    Οι παίκτες που θα συνδεθούν μέσω του google play αρχικά, θα δουν μια αποκλειστική σειρά παιχνιδιών σε μια καρτέλα, από όπου μπορούν να επιλέξουν ποιους τίτλους θα παίξουν. Σχεδιάζονται επίσης παιχνίδια για το iPhone της Apple.

    Αρχικά, θα περιλαμβάνονται τίτλοι που συνδέονται με εκπομπές του Netflix, όπως Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3: The Game. Θα περιλαμβάνονται επίσης και τα παιχνίδια Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.