Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Photoshop θα αποκτήσει σύντομα την επιλογή «prepare as NFT»

    Η Adobe λανσάρει ένα σύστημα ενσωματωμένο στο Photoshop που μπορεί, μεταξύ άλλων, να βοηθήσει στην απόδειξη ότι το άτομο που πουλά ένα NFT είναι το άτομο που το έφτιαξε. Ονομάζεται Content Credentials και οι πωλητές NFT θα μπορούν να συνδέσουν το Adobe ID με το crypto πορτοφόλι τους, επιτρέποντας στις συμβατές αγορές NFT να εμφανίζουν ένα είδος επαληθευμένου πιστοποιητικού που αποδεικνύει την αυθεντική πηγή της τέχνης.

    Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Decoder με τον Chief Product Officer της Adobe, Scott Belsky, αυτή η λειτουργία θα ενσωματωθεί στο Photoshop με την επιλογή "prepare as NFT", η οποία θα κυκλοφορήσει σε προεπισκόπηση μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Ο Belsky λέει ότι τα δεδομένα απόδοσης που δημιουργούνται από τα Διαπιστευτήρια περιεχομένου θα ισχύουν σε ένα σύστημα IPFS. Το IPFS (InterPlanetary File System) είναι ένας αποκεντρωμένος τρόπος φιλοξενίας αρχείων όπου ένα δίκτυο ανθρώπων είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των δεδομένων ασφαλή και διαθέσιμα, αντί για μια μεμονωμένη εταιρεία (κάπως παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων torrent). Η Adobe λέει ότι αγορές NFT όπως το OpenSea, το Rarible, το KnownOrigin και το SuperRare θα μπορούν να ενσωματωθούν με Content Credentials για να εμφανίζουν τις πληροφορίες απόδοσης της Adobe.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.