Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Twitter προχωρά πρός την "αποκέντρωση"

    Το Twitter δημιουργεί ένα νέο τμήμα το οποίο θα ασχολείται με «όλα τα πράγματα σχετικά με το blockchain» και θα ονομάζεται Twitter Crypto. Η εταιρία έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη της Tess Rinearson ως επικεφαλής της ομάδας των μηχανικών για να «καθορίσει τη στρατηγική για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων στο Twitter».
    Η Rinearson δήλωσε στο λογαριασμό της στο Twitter: «Πρώτον, θα διερευνήσουμε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε το αυξανόμενο ενδιαφέρον μεταξύ των δημιουργών να χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες εφαρμογές για τη διαχείριση εικονικών αγαθών και νομισμάτων και για την υποστήριξη της δουλειάς και των κοινοτήτων τους». Συνέχισε λέγοντας ότι "Κοιτάζοντας πιο μπροστά, θα διερευνήσουμε πώς οι ιδέες από τις κοινότητες κρυπτογράφησης μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όρια του τι είναι δυνατό με την ταυτότητα, την κοινότητα, την ιδιοκτησία και πολλά άλλα."

    Επίσης πρόσθεσε ότι η ομάδα της θα συνεργαστεί στενά με την Bluesky, μια ανεξάρτητη προσπάθεια που χρηματοδοτείται από το Twitter για τη δημιουργία ενός αποκεντρωμένου προτύπου κοινωνικού δικτύου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.