Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Zoom δοκιμάζει την εμφάνιση διαφημίσεων σε δωρεάν χρήστες

    Το Zoom θα εφαρμόσει πιλοτικά την εμφάνιση διαφημίσεων στους χρήστες στο "Βασικό" δωρεάν επίπεδο υπηρεσιών του, ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου.
    Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης που εμφανίζεται στους χρήστες στο τέλος μιας κλήσης. Το Zoom λέει ότι οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε δωρεάν χρήστες σε "ορισμένες χώρες", αν και η ανάρτησή δεν αναφέρει λεπτομερώς ποιες ακριβώς είναι αυτές.

    Οι χρήστες στο βασικό επίπεδο της υπηρεσίας θα βλέπουν διαφημίσεις μόνο εάν συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη που φιλοξενείται από άλλον χρήστη του βασικού επιπέδου. Αν και οι διαφημίσεις δεν θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των ίδιων των συσκέψεων, εξακολουθεί να είναι μια αλλαγή για την υπηρεσία τηλεδιάσκεψης. Το Zoom έχει συνήθως επιβάλει μόνο μικρούς περιορισμούς στη δωρεάν βαθμίδα του, γεγονός που βοήθησε την υπηρεσία να εκτιναχθεί σε δημοτικότητα πέρυσι καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσαρμόστηκαν στην εργασία και την κοινωνικοποίηση από το σπίτι. Ακόμη και η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, για την οποία το Zoom αρχικά είπε ότι θα περιοριζόταν σε χρήστες επί πληρωμή, κατέληξε τελικά σε δωρεάν χρήστες.

    Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Zoom, Janine Pelosi, γράφει ότι πρέπει να ξεκινήσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις για να «υποστηρίξει τις επενδύσεις και να συνεχίσει να παρέχει στους χρήστες της Basic δωρεάν πρόσβαση στην ισχυρή πλατφόρμα μας». Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «αυτή η αλλαγή διασφαλίζει ότι οι δωρεάν χρήστες μας Basic μπορούν να συνεχίσουν να συνδέονται με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους με την ίδια ισχυρή πλατφόρμα που προσφέραμε πάντα».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.