Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Android Pay: Η νέα εφαρμογή πληρωμών της Google

    Πληροφορίες που διέρρευσαν από την Verizon Wireless αποκάλυψαν το Android Pay, μια υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων της Google, που πρόκειται να ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η υπηρεσία ανακοινώθηκε στο Google I/O 2015 και έχει γίνει γνωστό από τότε ότι το Android Pay πρόκειται να έρθει μαζί με την άφιξη του Android Marshmallow. Ένα εσωτερικό σημείωμα που διέρρευσε απ'το Phandroid αποκαλύπτει την ημερομηνία έναρξης του Android Pay.

     

    23529-d148b6e1_384_220.jpg

     

    Με το Google Play Services 8.1, η Google μπορεί να ανακοινώσει σύντομα την υποστήριξη για το Android Pay. Θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές με την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Play Services.
    Το εσωτερικό σημείωμα περιγράφει το Android Pay ως "ελεύθερη ψηφιακή εφαρμογή πληρωμής που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής, απλότητα και έναν ασφαλή τρόπο για πληρωμές in-store, in-app και online αγορές."

     

    23529-fbb2b7e1_293_220.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.