Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Microsoft HoloLens... ματιά στο μελλοντικό gaming

    Τα HoloLens της Microsoft θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες gaming από ό,τι νομίζαμε, βλέποντας ένα νέο βίντεο που δείχνει το Halo 5 να αναπαράγεται από μια κονσόλα Xbox One στα -υπό εξέλιξη ακόμα- HoloLens.

     

    O διαχειριστής του έργου, Varun Mani, δημοσίευσε ένα κλιπ στο κανάλι του στο YouTube, δείχνοντας τη μετάβαση του παιχνιδιού από μια συμβατική τηλεόραση, στην εικονική οθόνη που μπορούν να "προσθέσουν" τα HoloLens σε τοίχους στον πραγματικό κόσμο.

     

    HaloLens2.jpg

     

    O Mani δείχνει πώς τα HoloLens μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση οθόνης υψηλής ευκρίνειας, και να χρησιμοποιούν αισθητήρα παρακολούθησης και ελέγχου χειρονομίας για να αλλάξουμε το μέγεθος και τον προσανατολισμό της εικόνας. Είναι πιθανό ότι το παιχνίδι αναμεταδιδόταν μέσω τοπικού δικτύου WiFi και όχι μέσω του διαδικτύου, καθώς η δράση φαίνεται αρκετά ομαλή χωρίς καθυστερήσεις στην οθόνη των HoloLens.

     

     

    Η τεχνολογία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, και πιο συναρπαστικά πράγματα θα μπορούσαν να προέλθουν από αυτήν στο μέλλον. Όμως, απλά και μόνο παρέχοντας μια δεύτερη οθόνη, για όταν η οικογενειακή τηλεόραση είναι κατειλημμένη, χωρίς να χρειάζεται μια δεύτερη ογκώδης τηλεόραση, θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο. Το σίγουρο είναι πως το μέλλον, μας επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις!

     

    Η Μicrosoft παρουσίασε ένα demo για τα HoloLens και στο BUILD 2015


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.