Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Moto Mod-ular smartphones: Μια άλλη αντίληψη για τα αρθρωτά τηλέφωνα

    Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια, σχετικά με τα modular smartphones. Πολλοί περιμέναμε με ανυπομονησία ένα τέτοιο γεγονός, από τότε που προτοεμφανίστηκε σαν ιδέα στο Kickstarter.

     

    H LG και η Lenovo είναι πλέον οι μόνες εταιρείες που προσπαθούν να εφαρμόσουν modular έννοιες στα κορυφαία τηλέφωνά τους. Η Google εργαζόταν με σκοπό τη δημιουργία μιας πλήρως αρθρωτής συσκευής γνωστής ως Project Ara, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς η εταιρεία έχει επικεντρωθεί ήδη σε άλλα πράγματα. Όμως η Lenovo κάνει το πρώτο βήμα ανακοινώνοντας τα Moto Mods που σας βοηθούν να αναβαθμίσετε το hardware του κινητου σας.

     

    Αποτέλεσμα εικόνας για moto mods

     

    Για να βελτιωθεί η διαθεσιμότητα των πρόσθετων αξεσουάρ, η Lenovo ανακοίνωσε το Moto Mods Development Kit (MDK), το οποίο επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή Moto Mod για το smartphone Moto Ζ. Το κιτ είναι τώρα διαθέσιμo σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Κίνα και τη Νότια Αμερική, ενώ θα φτάσει σύντομα σε περισσότερες αγορές.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.