Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    O Emulator RPCS3 bootάρει τα πάντα από τα παιχνίδια του PS3

    Το RPCS3, ένας emulator που ξεκίνησε το το 2011, κάνοντας τα πρώτα δοκιμαστικά του βήματα για να φέρει τα παιχνίδια του PS3 στον υπολογιστή. Σήμερα, η ομάδα που αναπτύσσει το RPCS3 ανακοίνωσε ένα τεράστιο ορόσημο: οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο PS3 θα μπορεί τώρα να παιχθεί σε υπολογιστή.

    "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το RPCS3 έχει πλέον συνολικά ΜΗΔΕΝ παιχνίδια σε κατάσταση "Nothing"! Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γνωστά παιχνίδια και εφαρμογές τουλάχιστον εκκινούνται στον εξομοιωτή, χωρίς συνεχείς επανεκκινήσεις, πράγμα που απέτρεπε την εκκίνηση των παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να αδειάσουμε και το Loadable!" έγραψε η ομάδα του RPCS3 στο Twitter:

    Έχουν καταγραφεί πάνω από 6.000 παιχνίδια και προγράμματα κατά τη διάρκεια ζωής του εξομοιωτή, επομένως η εκκίνηση του καθενός από αυτά σε κάποιο βαθμό είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να σημειωθεί ότι από τα πέντε επίπεδα δυνατότητας αναπαραγωγής του εξομοιωτή, μόνο ένα -- το "Δυνατότητα αναπαραγωγής" -- αξίζει τον χρόνο σας. Οι άλλοι επιβαρύνονται με τεράστιους αριθμούς δυσλειτουργιών, προβλήματα απόδοσης ή απλώς το γεγονός ότι αρνούνται να φορτώσουν πέρα από τις οθόνες τίτλου. [...] Από σήμερα, το 63,53% των παιχνιδιών PS3 μπορούν να παιχτούν στον εξομοιωτή, που σημαίνει ότι το 36,47% δεν μπορεί να παιχθεί. Σίγουρα εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός αριθμός, αλλά και πάλι, δεν είναι το απόλυτο 100%


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.