Jump to content

Paolo1

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Paolo1

  1. 14 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

     

    Μια χαρά είναι η κατανάλωσή του γι'αυτό που περιγράφει...

     

     

    Τα προγράμματα είναι μια προσωρινή λύση. Π.χ. κάποια παιδιά κλείδωσαν μια τιμή για 1 χρόνο το Δεκέμβρη, ιδιαίτερα προνομιακή (παλιά τιμή ΔΕΗ). Εγώ κλείδωσα μια λιγότερο προνομιακή το Γενάρη (καλύτερη όμως από το σημερινό πρόγραμμα). Αυτό όμως θα κρατήσει για 1 χρόνο, μετά, θα σε βάλει η ΔΕΗ στο αντίστοιχο νέο πρόγραμμα (στο λέει στους όρους). Αν έχεις στήσει ένα σπίτι με βάση αντλίες θερμότητας / φωτοβολταϊκά κλπ., αυτό που σε συμφέρει είναι να επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά ώστε να ρίξεις την κατανάλωση. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις στο σπίτι σου, μπορείς να διερευνήσεις το κατά πόσο συμφέρει το πρόγραμμα του Ήρωνα που πρακτικά αγοράζεις μερίδιο στα φωτοβολταϊκά του. Όταν μιλάμε για 1000 το τετράμηνο, έχει λογική να δώσεις 5000 ευρώ για Φ/Β ώστε να πέσουν 500 το τετράμηνο, και έχεις κάνει απόσβεση σε λίγα χρόνια, ΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ (που είναι και το μεγάλο ερώτημα - θα ανέβουν ή θα πέσουν?).

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν υπήρχε δυνατότητα τοποθέτησης για τα ΦΒ, θα το είχα κάνει ήδη . Και ο ηλεκτρολόγος μου τα ίδια μου λέει. Θα κάνω υπομονή να δούμε που θα πάει μάλλον.......και βλέπουμε. 

  2. Καλημέρα στην παρέα. Σας παραθέτω τον τελευταίο εκκαθαριστικό μου. Να σημειώσω ότι είμαι σε μεγάλο σπίτι ρετιρέ σ, Βορεια Ελλάδα ,  με Αντλία Θερμότητας, 2 μικρά παιδια....... στεγνωτήρια, πλυντήρια...κτλ...κτλ.....Ο προηγούμενος με την ρήτρα από τον 08/2021......ήταν λίγο χειρότερος......Θα αλλάζατε πρόγραμμα ή όχι?

    Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

    Δεη 1.jpg

    Στιγμιότυπο οθόνης 2022-05-17 100430.jpg

    • Wow 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.