Jump to content

trixx

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by trixx

  1. PATKIOUT.GR

    Τον μεγάλο της καημό εξέφρασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής όπου παρουσιάζει. Με αφορμή τα σχόλια...

     

    Εχει λιγο καιρο η ειδηση αλλα υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα , αντε βρε παιδια να βρεθει καποιος να τελειωνουμε!!!!

    • Haha 3
    • Sad 1
  2. WWW.PETKEEPERS.GR

    Μια ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενός μικρού σκυλάκου που υιοθετήθηκε καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν να...

     

    • Like 6
  3. 1 ώρα πριν, το μέλος thejarbro έγραψε:

     

    το bios ειναι απ το 2014

    Αρα το λαπτοπ σου ειναι τουλαχιστον 10ετιας

    Ολοκληρη σελιδα για να δεις ποσο παλιο ειναι , θα εγραφες εδω μεσα το μοντελο και καποιος θα στο ελεγε.

    Και αντε το ειδες , τι θες να κανεις και ρωτας;

  4. Googlαρε το μοντελο που λεει στο καρτελακι πισω αφου ειναι  λαπτοπ , μπες στην εταιρεια που ανηκει και θα σε πει ποτε βγηκε στην αγορα , αν οχι κοιτα ποτε εβγαλε το 1ο bios update

  5. On 31/8/2023 at 1:54 ΠΜ, το μέλος chris2 έγραψε:

    Καλησπέρα

     

    Έχω το λαπτοπάκι 14s-fq1007nv με ryzen 7 5700U και με μνήμη που άνοιξα και είδα 8gb DDR4 3200Mhz samsung M471A1K43EB1-CWE. Θέλω να βάλω μεγαλύτερη , γιατί πλέον γεμίζει πολύ ευκολα. 

    Καλύτερη επιλογή να βάλω μια 8αρα ίδια ή να βάλω μια 16 για να πάει συνολικά στα 24 από οτι στα 16 ? 

    η 8αρα

    η 16αρα  

    Η διαφορά είναι 16€ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω τι θα παίζει με το dual channel , και άμα υπάρχει κάποιο θέμα λειτουργικότητας 

    Προφανώς αν εχετε να προτείνεται αλλη μάρκα η μοντελο , αλλά συμβατό μου λέτε. 

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

    Ακομη μια ολοιδια θα βαλεις μ'αυτη που φορας , οτιδηποτε αλλο θα εισαι απο το να μη τη διαβασει εως κρασαρισματα και επανεκκινησεις

  6. 22 λεπτά πριν, το μέλος edward έγραψε:

    Καλησπέρα στην παρεα. Μολις χθες καταφερα να το συναρμολογησω πάλι. Καταφερα με το ζορι να βαλω drivers ετρωγα bsod με inaccessible boot device.Περασα τα windows 11 την εκανα και λιγο undervolt αλλα μπαινει με artifacts. Μέχρι που τη φλασαρα κιολας τα ίδια.Τουλαχιστον την αναγνωρίζει το συστημα γιατι μου εβγαζε ενα error 54 στο device manager.Ειδα οτι επισκευαζονται αλλα δεν αξιζει το κοστος.Γενικα ηταν στα ορια της 65 βαθμοί idle 90 στα παιχνίδια. Τουλάχιστον τωρα ηταν στους 40 βαθμους με την παστα.😂 Λόγω παλαιοτητας του συστηματος θα βαλω αγγελια για ζητηση αντίστοιχης μεταχειρισμενης. 

    Reflow  θελει η καρτα σου

  7. 5 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    καλα παει ο 7800X3D

     

    Screenshot_1.png

    Σε 30 ημερες μπορει να ανατιναχτει και η Γη ολοκληρη , δεν το ξερεις.

    Παντως σε καθε γενια ειτε ειναι intel ειτε  amd το ιδιο τροπαριο οι εταιρειες και ακολουθουν και οι κολαουζοι τα μαγαζια , μπορουσαν να λενε στα ισια ελατε να σας τα παρουμε.

    Ειδες εσυ μεχρι σημερα κατι διαφορετικο σε οτι πλασαρουν στην αγορα;

  8. 7 λεπτά πριν, το μέλος edward έγραψε:

    Ευχαριστώ.Nαι απο χθες ζωντάνεψε ο υπολογιστής.Έχω συνδέσει ένα εξωτερικό WD Elements 1TB.Έλεγα μήπως συνδέσω πάλι τον toshiba και καταφέρω να τραβήξω μερικά αρχεία σε safe mode.

     

    Όταν τον έβαζα σε safe mode ξέχασα να γράψω οτι δεν έβλεπα BSOD,μόνο κατά τη μεταφορά σε κανονικό περιβάλλον.Είναι legacy και uefi στο bios.

    Οταν θα κανεις καθαρη εγκατασταση σε οποιονδηποτε υπολογιστη θα εχεις μονο τον πρωτευων δισκο κουμπωμενο , μετα μπορεις να καρφωσεις οποιονδηποτε 3,5αρη δισκο , σε καινουριο σχετικα υπολογιστη μπορεις να κανεις disable  απο το bios τους δισκους , το προβλημα ειναι με τον bootloader  των  windows  οταν ειναι συνδεδεμενοι ολοι , οπως σε ειπε και ο φιλος πιο πανω

    Στον toshiba  που εχεις υπαρχει το bootloader και αν τον βαλεις θα σε κανει τα ιδια , παρε απο μεσα οτι αρχειο εχει και κανε τον φορματ , ο δισκος δεν εχει κανενα προβλημα.

    • Like 1
    • Agree 1
  9. 5 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Ακριβως αυτο. Αλλοι παιζουν FPS games με 60 fps και νομιζουν οτι παιζουν. Το ιδιο ειναι και στις τηλεορασεις/ηχο κτλ...

    δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο που λες , 25+ χρονια με δορυφορικα ασχολουμαι , μη μπερδευεις τα games

  10. 5 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:


    Η πλειοψηφία των αγροτών είναι αγράμματα ντουμάνια που δε καταλαβαίνουν πως λειτουργεί η αγορά και ξεπουλάνε για ψίχουλα τη παραγωγή τους σε μεσάζοντες. Έτσι συμβάλλουν στην αύξηση των τιμών και παράλληλα ζητάνε επιχορήγηση από το κράτος για να επιζήσουν.

    Και μπράβο τους.

    Δεν διαφωνω μ'αυτο που λες οτι η πλειοψηφια ειναι αγραμματοι , αλλα οι περισσοτεροι απο δαυτους γινονται βουλευτες και γι αυτο παει κατα διαολου η κατασταση , οσο για την αγορα μαλλον δεν εχεις ακουσει οπως εγω σε τηλεφωνικη συνομιλια να λεει ο λαλακας ο μεσαζων ριξτα κατω να φερουμε απο Τουρκια.

    Το ειπε πιο πανω ο φιλος ο ARMAGEDDON  με ενα νουμερο 41% και δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο , αξιοι της μοιρας τους που παρασερνουν και κοσμο που δεν φταιει αλλα καποια στιγμη θα βει τσουναμι και γι αυτο να ειναι σιγουροι καποιοι

  11. 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Ηλια οι τοτε τηλεορασεις δεν εχουν αυτα που εχουν τωρα με τα shifting pixels. Αρα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο με τις τωρινες. Και η δικη μου απο το 16 εχει κανει αλλα οταν βλεπει η γυναικα σου τηλεοραση δυστυχως αυτα συμβαινουν.

    Εχω μια Cineos απο το 2008 37PF9731D/10 και θα σε πω οτι δεν της λειπει τιποτα σε σχεση με οποιαδηποτε καινουρια.

    Προσφατα πηρα μια Κινεζα μονο και μονο για το 4k το οποιο το παιζει και η Cineos  μ'εναν δεκτη κανοντας downscaling , δεν θα πω για ηχο γιατι δεν πιανεται και δε συγκρινεται με καμια.

    Το μονο απαγορευτικο που εχει κατα ενα μεγαλο μερος ειναι τα 241watt

    • Haha 1
  12. 47 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:
    WWW.SPORT-FM.GR

    Την απόφαση να σταματήσει η λειτουργία των συνδέσμων -ως ένα από τα μέτρα εξάλειψη της οπαδικής βίας- ανακοίνωσε ο...

     

    Πάλι; Κάθε τέσσερα χρόνια κλέινουν.... και όλο ανοιχτές είναι.

    Ο ανθρωπος ειναι απο αλλο πλανητη , καποια ομαδα καποτε αποκλειστηκε απο τα Ευρωπαικα παιχνιδια καποτε αλλα τους Κροατες τους χαιδευει η Ουεφα μαφια.

    Καλα κανει και τους κλανει καποιος προεδρος , σιγα μη παει να ακουσει τα καραγκιοζληκια.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.