Jump to content

cooker

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by cooker

  1. καλησπέρα μια βοήθεια εχω  την καρτα   GeForce® GTX 1050 Ti OC 4G  με τα 2 φαν.   Σήμερα την έβαλα  στο pc   ,όταν το ανοίγω   παρατήρησα  οτι τα ανεμιστηράκια στη καρτα  γυριζουν για 1 δεύτερο και σταματάνε . Δεν ξερω και πολλά λεω θα θέλει να ανεβασει   θερμοκρασίες για να γυρίσουν  οκ . ανοίγω διαφορά  προγράμματα και φτάνω στους 65 βαθμούς τίποτα.  Το μονο που έκανε ήταν να κολλάει το pc .  Τώρα αν κάποιος εχει την καρτα  η ξέρει θα ήθελα ενα hepl  .....( Η τελικα σε πόσους βαθμούς ανοιγουν οι ανεμιστήρες  )

     το pc  μου     Intel Core i7 Extreme 990X  -12,0GB Triple-Channel DDR3 -Gigabyte Technology Co. Ltd. X58A-OC (Socket 1366)

    τροφοδοτικο  cx600 corsair

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.