Jump to content

Freedom

Premium Members
  • Posts

    2.459
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Freedom

  1. Ναι αλλά το ερώτημα είναι, η παραπληροφόρηση που δημιουργείται από το ΑΙ, είναι πιο πιθανό να γινει πιστευτή από το ΑΙ σε σχέση με την παραπληροφόρηση που δημιουργείται από τον άνθρωπο? 🙃

     

    Εδώ σας θέλω καρντάσια πονηρά...

    • Like 1
  2. Χρονια ΚΑΛΑ και πολλά αλλα το κυριότερο με υγεια, υγεία, υγεια, υγεια και ΥΓΕΙΑ...όλα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές και πράσινα άλογα...

     

    Καλή επιτυχια σε όσους λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, αυτή την φορά εγώ δεν...

     

    Να είστε όλοι καλα, αδέρφια...

    • Like 4
  3. Αναμεικτα συναισθήματα και πιάνομαι από το "entry level" και το <$370...

     

    Δεν ξέρω τι κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και μιλάω για compact point'n'shoot φωτογραφικές αλλά επειδή εχω την τύχη να έχω από το 2014 μια Sony WX220 η οποία τότε είχε αγοραστεί προς 180 ευρώ (στα 220 μπορουσε να την βρεί κάποιος μέχρι και έναν χρόνο πριν) και επειδή επί χρόνια την έλιωνα (πάνω από 1Tb FHD videos) νομίζω οτι κάποιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον high end κινητο για να ματσάρει κάποια features (x10 οπτικο ζουμ).

     

    Δεν είμαστε όλοι διατεθιμένοι να σκάσουμε 1000 και 1500άρες για κινητά, δεν ενδιαφέρει και όλους να τραβάνε 4Κ βίντεο (και πάλι με συμβιβασμους στα "φθηνότερα" κινητα) ούτε από την άλλη να κουβαλάμε κουμούτσες φωτογραφικες μηχανές.

     

    Αν και η συγκεκριμένη καμερουλα ειναι μικροσκοπική προφανώς ούτε εγω την χρησιμοποιώ πλέον τακτικά γιατί τις περισσότερες περιπτώσεις προτιμώ να συμβιβαστώ λόγω ευκολίας με τα κινητά (ελα μωρε που θα κουβαλάω και την καμερα μαζι, ότι τραβηξει το κινητο) αλλά αν ήθελα να τραβήξω κάτι που ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα (ειδικά βίντεο, για τις φωτογραφίες πλην του ζουμ παίζει κατα περίπτωση το κινητο μου να βγαζει καλύτερες πλεον), σιγουρα θα προτιμούσα αυτή την ταπεινή κάμερα...επίσης για "σοβαρές" λήψεις προτιμώ να έχω κατι με dedicated physical buttons (ειδικά για zoom in/zoom out) και δεν είμαστε και όλοι διατεθιμένοι να αγοράσουμε και να κουβαλάμε και gimbals (για τα φυσικά κουμπιά και σταθεροποίηση). Θυμαμαι την δευτερη φορά που πήγα στο down-under για μερικους μηνες, είχα μαζί μου και ένα iPhone 6s (600 ευρω τηλέφωνο τότε, αγορά λόγω iOS dev για να τεσταρω τα apps) το οποίο το χρησιμοποιησα μόνο 1-2 φορές για να τραβήξω 4Κ βιντεο και άλλες 1-2 φορές για Slomo. Για όλα τα υπόλοιπα αναλαμβανε η Sony.

     

    Αν κάποια στιγμή είχα χρήματα για κάψιμο θα προτιμουσα να πάρω μια επίσης μικρη point'n'shoot που να τραβαει και 4Κ, με καλο οπτικο ζουμ, σταθεροποιηση και καλύτερα features απο την Sony το πολύ με 300 ευρώ, παρά να σκασω 1000άρια και 1500αρια για να παρω camera phone το οποιο αργά ή γρήγορα θα "φυγει"...γιατι πως να το κάνουμε, 8 χρονια μετά η κάμερά μου είναι ακόμα εδω, το iPhone 6s που αγοράστηκε 1-2 χρόνια αργοτερα (αν θυμάμαι καλά) δεν είναι...

     

    ΥΓ: Το κινητό μου ειναι ένα επίσης ταπεινό Realme GT Neo 2 12Gb/256Gb το οποίο μπορεί να μήν ειναι του χιλιάρικου, αλλά δεν θα έλεγα οτι ήταν και φθηνο.

    • Like 2
  4. Μην με κολάζεις γιατί την συγκεκριμένη προσφορα την πηρα πρεφα πριν απο μερικες ωρες και κοιτάω για 3060Τi εδω και καιρό και σε τετοια τιμη και με 3 χρονια εγγυηση απο μαγαζί που θα υπάρχει και αυριο, δεν εχω βρει μεχρι στιγμης...η υλοποιηση είναι λίγο όρτσα αλλά και πάλι...αρχιζω και αμφιβαλλω σοβαρα αν και στο BF θα βρω κατι καλυτερο...

  5. Πάλι πίσω έχω μείνει...αυτό που μου χτυπάει σε αυτή την λίστα είναι η Kotlin. Στα τελευταία όταν ακόμα έγραφα κωδικα για Android apps μας τα είχαν πρήξει με δαύτην αλλά από ότι βλέπω δεν προχώρησε...και δεν το λέω αυτό σε σχέση με την θέση που βρίσκεται αλλά σε σχέση με την θέση που βρίσκεται σε σχέση με την Swift -που επίσης τότε χρησιμοποιούσα για IOS apps-...

     

    Επίσης, τι έγινε, η Objective-C ακόμα να πεθάνει? 😛

  6. 22 ώρες πριν, το μέλος masteroidz έγραψε:

    Τι έχει πάθει η Intel με τους drivers της τελευταία;

     

    Don't get me started γιατί ακόμα βρίζω, αλλά το συγκεκριμένο είναι θέμα της συγκεκριμένης διανομής, όχι της Intel.

     

    Και επειδή έχω να στήσω κανα δύο-τρία χρόνια Linux και δεν θυμάμαι ποτέ να έκανα τίποτα για τις Intel igpus, έκανα ενα search μπας και εχω μείνει και εκεί πίσω.

     

    "Intel Graphics Drivers for Linux

     

    There is no one official Linux Graphics driver version since the driver is made up of different subsystems like the kernel driver, Mesa 3D driver, and other drivers. Each have their own current release version.

     

    Most Linux-based* distributions already include Intel® Graphics Drivers. These drivers are provided and maintained by the Linux* distribution vendors and not by Intel, we recommend contacting the Linux* Operating System Vendors."

     

    Link

     

    (και ναι, η Intel τα έχει κάνει σύσκατα με ορισμένους drivers, ακόμα παιδευομαι με το τεχνικό τους τμήμα με drivers vga σε NUC, 2 και μήνες μετά, για να μην πω για Wifi drivers σε laptop που βάραγε BSOD 3-4 μηνες πριν από προβληματική version τους).

    • Like 2
  7. Καποιος δεν είχε διαβάσει τα ψιλά γράμματα...

     

    Υπάρχει και το ProtonMail + Tor πάντως για όποιον χρησιμοποιεί Protonmail αλλά δεν χρησιμοποιεί και VPN (τα βασικά μου emails ειναι Protonmail αλλά πάντα είμαι πίσω από VPN άλλης εταιρείας, εκτος δικαιοδοσίας ΕΕ, USA κοκ.).

     

  8. Προσωπικά, το ζευγάρι παθητική ψυξη/Noctua δεν μου κάνει εντύπωση, ακόμα έχω την D14 που είχα απο την εποχή του 2600Κ (τώρα σε 7600, πιο πριν σε i3, καποια στιγμη σε G530 και δεν θυμάμαι και εγώ σε πόσους άλλους) και απο τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι με OC, αρκετές φορές την εχω χρησιμοποιήσει ως παθητικη (με ένα μονο 14άρι Noctua στο κουτί για τον σκληρό δισκο, να γυρίζει σε χαμηλές στροφές) χωρίς κανένα θέμα χειμώνα-καλοκαίρι.

     

    Το εντυπωσιακό για μένα είναι τα 120W.

    • Like 1
  9. Sinclair Spectrum 48K, Atari 1040ST, PC Compatible 8088 (ναι, του έβαλα και τον μαθηματικο συνεπεξεργαστη 8087 και έναν σκληρο δισκο 20ΜΒ που ήταν σαν ταψί) κλπ κλπ κλπ...α, βάλτε και το "φορητο" Amstrad με το LCDάκι (οχι, δεν ηταν backlit και αντέ να διαβάσεις εσυ σε δωμάτιο χωρίς καλό φωτισμό).

     

    Μάλλον θα πρέπει να κανονιστεί μια επισκεψη, κάποτε μου είχε ξεμείνει και ένα μια δισκετα floppy disk 8", να ψαξω να την βρω να τους την παω.

     

    Ευχαριστώ για το αρθρο.

     

    ;)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.