Jump to content

gusteg

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by gusteg

  1. Καλορίζικο ! Το συγκεκριμένο δε το βλέπω στο site του e-gate. Το έκανες παραγγελία μήπως ?

    Ναι παραγγελία.

    Το θεωρώ πληκτρολόγιο διαχρονικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικό χώρο (η βασική μου απαίτηση).

    Το θεωρώ την καλύτερη επιλογή για πληκτρολόγηση (παιχνίδια δεν παίζω) με μόνη σκέψη την φασαρία λόγω blue.

    Τιμή τελική 83.9€ για full keyboard made by costar νομίζω είναι σούπερ.

  2. Γιατι δεν πας στο Razer Blackwidow που ειναι με blue?

    1. σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει είναι χαμηλότερης ποιότητας από τα περισσότερα μηχανικά

    2. έχει κάποια άσχετα κουμπιά αριστερά (macro κτλ), σπίτι μου έχει ένα g15 με άπειρα macro, led, οθόνη και άλλα 'extra', για δουλειά θέλω κάποιο νορμάλ (πιο 'σοβαροφανές') πληκτρολόγιο

    3. η γυαλιστερή επιφάνεια σε χρόνο μηδέν θα γεμίζει δαχτυλιές κτλ

    4. το μηχανικό πληκτρολόγιο για μένα πρέπει να είναι διαχρονικό καθώς κοστίζει τόσο όσο όλα τα πληκτρολόγια που θα χρειαστεί κάποιος για μία ζωή (μην σου πω και παραπάνω). Για μένα είναι κάτι το οποίο θέλω να το έχω πολλά χρόνια, οπότε κάθε τι που είναι extra είναι μάλλον μειονέκτημα

  3. σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

    ακόμα ψάχνω πληκτρολόγιο σε νορμάλ χρήματα (<100), αποκλειστικά για typing και δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα... μόνο ορισμένα που είναι για 'gaming' ή με 'led' ή με άλλα μπλιμπλίκια.

    η filco έχει βγάλει 1 keyboard και είναι ακριβώς αυτό σε κανονικό και TKL. οι υπόλοιποι έχουν βγάλει 10αδες και κανένα δεν είναι με blue και σοβαρό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εργασιακό περιβάλλον.

    Προφανώς αυτό δεν ισχύει για το αμέρικα όπου υπάρχουν άλλες σοβαρές επιλογές (wasd, qfr κτλ)

  4. Που να δεις τα blue στην Ευρώπη....

    Θέλω σοβαρό πληκτρολόγιο με Blue με τιμή κάτω από 100€ και δεν υπάρχει. Ψάχνω κοντά 2 χρόνια και όλο περιμένω κάποιο storm + costar που θα βγει και μετά όταν βγει δεν έρχεται ευρώπη κτλ.

    Και όσο βλέπω ότι στο αμέρικα το QFR έχει μέχρι και 62$ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται εδώ στην Ευρώπη.

  5. Δοκιμασα topre realforce τελικα με uniform 45g, ειναι σαν τους brown με μεγαλυτερο tactile feedback, soft και καθολου σκληρο "κλακ" στο bottom out(λογο rubber μαλλον). Δεν μου μοιαζει ομως καθολου για rubber οπως διαβαζα σε κατι post στο geekhack, θα τα ελεγα σαν μια πολυ luxurious hybrid εκδοση απο browns/reds. Για gaming και fps δεν νομιζω να ειναι και πολυ καλα αλλα για κανενα rts/mmo/rpg ομως νομιζω θα ειναι μια χαρα ισαξια με τα browns. Στο typing εχω καλυτερη ακριβεια και WPM σχεδον αμεσως και με UK layout που δεν εχω συνηθισει και τοσο καθως και ειναι ποιο "μαλακα" στα δαχτυλα. Επισης τα PBT keycaps ειναι πολυ καλυτερα απο τα ABS του filco.

    Βασικα οσο περισσοτερο τα χρησιμοποιω τοσο νομιζω οτι ειναι μακραν καλυτεροι απο ολα τα cherrys για typing.. :p (προσωπικο γουστο αυτο εννοειτε..) Αν ενδιαφερεται κανεις βαζω pics και κανω και ποιο αναλυτικο compare μεταξυ αυτων που ειχα/εχω δοκιμασει.

    εννοείται ότι ενδιαφερόμαστε για photo και αναλυτικό compare.

    Γράψε τα όλα, μην κρύψεις τίποτα :yu:

  6. στην Ελλάδα το μόνο που μπορείς να βρεις εύκολα με mx blue είναι το Razer Blackwidow.

    Συμφωνώ και γι αυτό ίσως είναι καλή ιδέα η ομαδική παραγγελία καλού μηχανικού με mx blue.

    Εγώ ενδιαφέρομαι για filco, HPE ή quickfire, σε TKL και σε αντίστοιχα λογική τιμή

  7. Αυτό είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχεται Ευρώπη. Στο Αμέρικα να φανταστείς έχει την τιμή που βλέπεις και με κωδικό το αγοράζεις με δωρεάν μεταφορικά και επιπλέον -30%. Ληστεία κανονικά.... Δυστυχώς ακόμα στην Ευρώπη έρχεται μόνο το αντίστοιχο με black διακόπτες και με άλλη τιμή

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.