Jump to content

stackeras

Premium Members
  • Posts

    473
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stackeras

  1. Λοιπόν φίλε Κώστα είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα λύση.Πρώτα πας στο σιτε της gigabyte και κατεβάζεις από τα downloads εκεί που λέει utility μετά ανοίγεις το φάκελο και πας στο αρχείο LUTRAY είναι αρχείο σημειωματάριου . Το ανοίγεις πας εκεί που λέει Product oem-id: και γράφεις μόνος σου έναν κωδικό.Εγώ έγραψα 565656. Μετά απλά τρέχεις την εγκατάσταση και είσαι κομπλέ.

    Ελπίζω να σε βοήθησα.

    Ευχαριστώ... :dance3:

  2. Ωραίος αλλα προσέξτε γιατί τα δέντρα είναι πολύ κοντά σε κάθε περίπτωση.

    Μετά το TokyoDrift το XorafiDrift!!!

  3. Μαζί σου χίλιες φορές και εγώ το προτιμώ έτσι (αλλά οι περισσότεροι πάνε σύμφωνα με τη μόδα)

    Καλή περίπτωση θα ήταν να τους έκοβαν και αυτούς τα αυτιά γιατί θα τους προτιμούσαν με κομμένα να δούμε πως θα ήταν. Δεν θέλω βλακείες ότι ακούνε κτλ καλύτερα η με την ουρα ότι τα εμποδίζει γιατί τα έχω ακούσει από στόκους κάτι τέτοια. :crazy:

  4. Κούκλος

    αυτιά ουρά θα τα κόψετε?

    Αυτιά στα Rottweiler έτσι και αλλιώς δεν κόβονται. Όσο αναφορά για την ουρα μελέτες έδειξαν ότι δεν θα πρέπει να κόβετε. Στην αρχή μου φάνηκε κάπως αλλα μετά μου φαίνεται ποιο όμορφο το σκυλί. Γούστα είναι αυτά. Αλλα πιστεύω ότι δεν είναι καλο να φέρνουμε τα σκυλιά στα μετρα μας αλλα να τα αφήνουμε στην φύση τους και στην κρίση Του Θεού που ήξερε καλύτερα πως να τα κάνει:dots:

  5. Αρχική απάντηση από haris1984

    να και το δικο μου htpc τελειωμενο πλεον και αθορυβο (σχεδον).

    στις τελευταιες προσθηκες:zalman 9500, zalman vf900, thermalright hr-05, chieftec 560 modular(πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης)...αλλαχθηκαν και τα 2 ανεμιστηρακια του κουτιου με coolermaster silent. οι ψυκτρες cpu και gpu παιζουν στα 5βολτ και τα φανακια του κουτιου στα 7βολτ.ξεκιναμε λοιπον.

    η 2600χτ πλεον παιζει στους 45 βαθμους φουλ απο 90+

    lnkm5wrkvdvqxjhdntnm.jpg

    στησιμο και τακτοποιηση καλωδιων

    cyoyzi4y2uoaidn3ggzm.jpg

    αν και δεν ειμαι φαν των λαμπων στο pc δεν πολυφαινεται

    gtyzzjuwwxoyxy1ymonl.jpg

    και τελος το home theater μου

    gqcmvkxwy0d2oyxnf2hy.jpg

    ’ψογο. Τα συγχαρητήρια μου. :D

  6. Τo site έχει παρα πολύ καλά κουτιά με πολύ καλο συμμάζεμα μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες. Δοκίμασε να βάλεις πίσω από τo mobo ίσος κανένα σατα. Μπορείς να πάρεις καμια ιδέα και από τo δικό μου.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.