Jump to content

d|smal

Premium Members
  • Posts

    1.373
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by d|smal

  1. Πριν είχα κάρτα nvidia. Έκανα απεγκατάσταση με το Revo uninstaller και μετά έβαλα την νέα (amd). Ψαχνοντάς το πάντως είδα στο forum τού battlelog οτι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα.

    κρασαρει το παιχνιδι η κρασαρουν τα παντα;

  2. αλλα υπαρχει καπου στο da τα ιδια εικονιδια (τοκεν) για ολο το υπολοιπο συστημα εκτος απο τη μπαρα ( μεχρι κ στο control panel ναουμ) κ εχει installer οποτε μπαινoβγαινουν ευκολα...

    το βρηκα, στα κομεντ εχει ενα λινκ μεγκααπλοντ, απο κει...

  3. κ γω εκει ειμαι κ με εχουν καταλαβει κ το χει σωσει κ πρεπει να σκοτωσω τη μιση ρωσσια κ βαριεμαι...

  4. κ που να δεις οι φασιστες... με την καραμπινα μες τη μουρη κ θελουν 5-6 για να πεθανουν, οτι να ναι...

  5. γιατι το συγγρινεται με το crysis? εντελως διαφορετικο παιχνιδι... καλη η προσπαθεια τους αλλα εκτος απο τα καλα γραφικα δεν εχει κατι αλλο... εχει πολυ μικρες πιστες γι αυτο φορτωνει τσακ μπαμ και η υποθεση ειναι λιγο βαρετη..

  6. μεσω steam οταν το κλεινω το παιχνιδι συνεχιζει να τρεχει κ μονο απο taskmanager κλεινει:giveup::wall: ελπιζω να να το φτιαξουν με το patch... η πλακα ειναι οτι το steam αν δεν το κλεισω μετραει ωρες οτι παιζω και εχω φτασει αισιως τις 170 ωρες δηλ 7 μερες :hmm::hmm: ... αντε να δουμε....

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.