Jump to content

Occultist

Premium Members
  • Posts

    1.666
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Occultist

  1. 36 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

    Σε πιο φτηνή δεν έχω να προτείνω, αλλά έχει βγει η πρώτη Dell Ultrasharp με υψηλή συχνότητα (120Hz), βασισμένη σε νέο Black IPS panel με πολύ καλή χρωματική απόδοση:

    https://www.bestprice.gr/item/2159260759/dell-u2724d-ips-monitor-27-2560x1440-qhd-120hz-5ms.html

    Νομίζω πως με αυτό μου πρότεινες  ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ευχαριστώ.

    • Like 1
  2. 11 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Στη θεση σου θα εδινα τα 20-30ε παραπανω να παω σε 32αρα

    Αλλα αν θες ντε και καλα 27αρα μια φθηνη λυση ειναι αυτη αλλα δεν την προτεινω για δεν εχει καλη χρωματικη καλυψη

    Μετα η καλυτερη επιλογη σε 27αρα σε αυτα τα λεφτα ειναι αυτη

    Και μια ενδιαμεση λυση σε 27αρα ειναι αυτη

    Βασικά, θέλω 1440p και κάτι που δεν είναι σαν απλωμένος τραχανάς, από άποψη μεγέθους, στο μισό μέτρο. Η 32ρα μου φαίνεται τεράστια, αν δεν την θες για να κάθεσαι πίσω και να βλέπεις ταινίες. Σε πιο φτηνή και 120hz, δεν παίζει κάτι;

  3. Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει να προβώ στην αγορά οθόνης 1440p που να είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε παιχνίδια, όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές (κυρίως CAD) και να τα πάει καλά με AMD κάρτες γραφικών. Μάλλον κάποια με 120hz refresh rate, σκεφτόμουν. Έχετε να μου προτείνετε κάποια;

  4. Μήπως θέλει κανείς να με κάνει add στο παιχνίδι για κανα ματσάκι; Ένας ταπεινός bronze είμαι όμως :pleasantry:

  5. Εμένα σταθερό είναι - δε λέω, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι με DX11 πάει πιο ομαλά...

    Μου φαίνεται το mantle είναι μόνο για r9 290...:shutup:

  6. Εμενα το mantle μου κολλαει , να εξηγήσω... παίζει το παιχνιδι 7-8 δευτερολεπτα παγωνει για μισό δευτερολεπτο και πάλι το ίδιο... Φταιει το crossfire μαλλον?? Πιθανον

    Και εμένα τα ίδια κάνει δυστυχώς...Έχετε βρει καμια λύση;

  7. Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο που γραφεις εδω γιατι μου φαινεται εχουμε ξεφυγει λιγο οσο αφορα τους χαρακτηρισμους σ αυτο το φορουμ.

    Εννοώ ότι το περιεχόμενο σε threads όπως "vga διαξιφισμοί", συνήθως φιλοξενεί διαγωνισμούς e-penus απείρου κάλους, και το θεωρώ προσωπικά καγκουριά και ανεπιθύμητο στο forum, αλλά σέβομαι το λόγο ύπαρξής του, εφόσον μας διασφαλίζει καθαρό περιεχόμενο στα υπόλοιπα threads. 'Αμα είναι όμως να καταστρατηγείται αυτό και να γράφουν τα ίδια και να jackάρουν και τα υπόλοιπα threads, τότε ναι, θεωρώ πως πρέπει να παρεμβαίνει και κανας mod που και που.

    Αυτό εννοώ.

  8. Εγώ λέω το άλλο σε ότι αφορά το γραφικό αρχιtroll εδώ μέσα...πως, ενώ του αφιερώσανε ολόκληρο thread για να κράζει με τους άλλους πίθηκους, του επιτρέπουν το trolling και το thread hijacking που κάνει και εδώ που συζητάμε πιο πολιτισμένα...:shutup:

  9. ετσι πρεπει να γινεται,το απντεητ εγινε για φτιαξει αυτες τις ανισοτητες

    Πέρασα τους τελευταίους catalyst και ίσιωσε...

  10. Εμένα, ενώ έπαιζε κανονικά μέχρι χτες, μετά το update για το china rising μου κρασάρει κάθε φορά στο desktop με το που πάω να το ανοίξω...:suicide2:

  11. Παιδιά, υπάρχει καμια thelab ομάδα ή κανα clan που να δέχεστε noobάδες σαν και εμένα για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η ενασχόλησή μας με το cod ghosts;:innocent:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.