Jump to content

lantzoipyrgos

Premium Members
  • Posts

    218
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by lantzoipyrgos

  1. Λογικά την δευτέρα θα πρέπει να έχω τελειώσει και με την υδρόψυξη και στις κάρτες αλλά και κάποια άλλα πράγματα που θα κάνω(στήσιμο raid 0 με τους veloci+μπροστινό pleksi με akasa 22 ιντζες φωτιζόμενο) και θα επανέλθω με τις τελευταίες φώτο.

  2. ΝΖΧΤ με 100 ευρό είναι απο τα καλύτερα,το είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά το είχα με χύμα τα καλώδια και μου φενόταν πιο μικρό,πάντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και έχει 6 ανεμηστήρες

  3. να φανταστώ ότι θα μας αφήσει χρόνους η GX2? εμμ εμμ?;)

    Δεν το θέλω αλλά πρέπει να την δόσω μιας και θα πάω στην 4870 σε cf απο εβδομάδα αν με το καλό έρθουν.Της 4870 της παίρνει στο πολύ χαλαρό με τα μπλοκάκια της koolance.

  4. Το tempest δεν ειναι?Για πες μας εντυπωσεις ειναι καλο?

    Eδω είναι και το λινκ

    http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1113275

    Το κουτί πραγματικά τα σπάει,έχει 4χ120+2χ140 πραγματικά αθόρυβους ανεμηστήρες παίρνει κάθετα 6 σκλοιρούς δίσκους που τους βαράνε οι 2 140 αριδες.Απο θερμοκρασίες με το σύστημα της υπογραφής μου στα 4.0mhz 24/7 me thn enzotech 31 idie.

    Απο την άλλη εβδομάδα που θα είναι έτοιμο το cosmos s by michalis η αλήθεια είναι οτι θα στεναχωριθώ που θα το πουλήσω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.