Jump to content

kuza

Premium Members
  • Posts

    2.859
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Posts posted by kuza

  1. 21 λεπτά πριν, το μέλος suboy έγραψε:

    Από ένα γρήγορο search*.
    1) Αν έχεις δεδομένα που τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε αφήνεις τις δοκιμές και πας τον δίσκο σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων. Όσες περισσότερες δοκιμές κάνεις τόσο επιβαρύνεις το δίσκο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να πάρεις κάτι πίσω.
    2) Από εκεί και πέρα όταν σύνδεσες τον δίσκο τον άκουσες να λειτουργεί? Από τα windows πήρες κάποιο μήνυμα?
     

    *

    ναι δουλευει κανονικα τα win κανουν τον ηχο αλλα οταν παω να ανοιξω τον σκληρο κολαει

     

  2. Παιδες καλησπερα εχω ενα θεμα με ενα σκληρο. Πηρα ενα σκληρο απο ενα λαπτοπ και τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη. Το προβλημα ειναι οτι δεν ανοιγει για να παρω καποια αρχεια που θελω.Τον εβαα πισω στο λαπτοπ και ενα ενα harddisk test απο το λογισμικο του λαπτοπ και βγαζει αυτο στην εικονα. Ειναι κατεστραμενος?

    IMG_20220714_165137.jpg

  3. πριν 8 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε:

    Δε θυμάσαι το email που έβαλες; Πόσα έχεις;;; Είχες δώσει κινητό; Μπαίνεις φατσοβιβλίο από υπολογιστή ή άλλο κινητό; Η οθόνη έχει χαλάσει τελείως;

    micro usb to hdmi?

    δεν εχει εξοδο για htmi. Οχι ουτε εδωσα κηνιτο ουτε μπαινω απο πισι.Αμα συνδεσω το κινητο με το πισι λες να παρω καμια πληροφορια απο τα αρχεια?

  4. πριν 10 λεπτά, το μέλος billpeppas έγραψε:

    Μπορείς να την κόψεις ναι.

    Θα βρείς guides με την ακριβή διαδικασία με ένα απλο google "how to cut microsim to nanosim"

    κατι αλλο εχω το κηνιτο αυτο χαλασε(οθωνη) που ειχα πως θα παρω τα στοιχεια του facebook ? δεν θυμαμαι το email!

  5. https://www.zougla.gr/kosmos/article/teksas-pirovolismi-se-emporiko-kentro

     

    Παράθεση

    Μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επλήγησαν και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας.

    Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον όσων βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο στο Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 18 θύματα.

     

    • Sad 1
  6. Λοιπον παιδια το θεμα μου εχει ως εξης:

     

    Ειμαι στην vodafon που ειναι στο ονομα του πατερα μου(σπιτι).Επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενος ειπα να αλλαξω παροχο μιας και με πηρε η Cosmote και μου εκανε μια καλη προσφορα και δεχτηκα(με αλλαγη ονοματος σε μενα).Μου εταξε και καλυτερο ιντερνετ, αυτη την στιγμη πιανω 3-3,5 mbps στην 24αρα μου στην voda.To θεμα ειναι οτι πηρε η vodafon τον πατερα μου και ειπε οτι πρεπει να δωσουμε 160 ευρο για την διακοπη του συμβολαιου, αλλα δεν θελω φυσικα και σαν λυση εχω βρει να πατησω σε αυτο για φυγω απο αυτην χωρις χρεωση.Πως πρεπει να κινηθω?Σας ακουω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.