Jump to content

Cguevara

Premium Members
  • Posts

    335
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Cguevara

  1. 9 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

    Ούτε με τον Πούτιν είμαι, μόνο με την Ελλάδα είμαι. Γιατί όμως τέτοια επιμονή να ορίσεις εσύ με ποιον είμαι; Πρέπει οπωσδήποτε να είμαι με τον κακό για να σε κάνει αυτό να νιώσεις κάποια ανωτερότητα ας πούμε;

     

    Καμία αντίρρηση στα παραπάνω και εννοείται πως δεν περιμένει ούτε ζητάει κανείς να νιώσεις κατανόηση ή συγχώρεση για τη Ρωσία. Πριν φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε και πολύ πριν την εισβολή, θεωρείς ότι δεν υπήρξαν άνθρωποι εντός Ουκρανίας που άξιζαν κάποια κατανόηση και καλύτερη μεταχείρηση όπως ο μακαρίτης γνωστός σου μουσικός; Δύο ανθρώπους τυχαίνει να γνωρίζω από Ουκρανία που έχει τύχει να ρωτήσω 5 πράγματα πριν την εισβολή. Ο ένας Ουκρανός φίλος που μιλάμε και τώρα και η άλλη ομογενής που η μαμά της ήταν ακόμα εκεί και δεν την ξαναείδα από όταν είχε πει ότι θα πάει. Μου έδωσαν να καταλάβω τα ίδια πράγματα για την πριν την εισβολή κατάσταση. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας έλεγε καλά να πάθουν οι ρωσόφιλοι ενώ η ομογενής το έβλεπε λίγο ανάποδα και μου έλεγε ότι παίρνει κι αυτούς η μπάλα χωρίς να φταίνε. Δεν ξέρω περισσότερα, μπορεί κι αυτοί να μην είχαν καλή πληροφόρηση ή εγώ να μην τα κατάλαβα καλά όσα μου είπαν. Επίσης συμφωνώ με το terrorist state αρκεί να γνωρίζουμε ότι περιλαμβάνει κι άλλους αυτή η λίστα έστω και σε πιο χαμηλές θέσεις. Να επαναλάβω για χιλιοστή φορά ότι δεν είμαι με τον Πούτιν.

    Του άρεζε πολύ η ζωή στην Ουκρανία και επίσης ήταν πολύ ικανοποιημένος με τον Ζελένσκι. Υπήρχε μεγάλη ελπίδα να γίνει η Ουκρανία μια ευρωπαϊκή χωρα στα επόμενα χρονια. Εγώ σκεφτόμουν να μετακομίσω Κίεβο και να φύγω από Βερολίνο πριν αρχίσει ο πόλεμος.

    κανεις δεν ζήτησε την "βοήθεια" τις Ρωσίας να διώξει τους "Nazi" που και καλά υπήρχουν στην Ουκρανία (εμείς τους έχουμε στην Βουλή by the way, φαντάσου να θελήσει να μας σώσει η Τουρκια). Η nazi είναι αλλου και κυκλοφορούν και με ένα σύμβολο "Z"

    • Like 1
  2. 12 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

    Φαντάζομαι όμως ότι κι εσένα θα σε ενοχλούν γενικά όλες οι προπαγάνδες που διαβάλλουν την πραγματικότητα. Ευτυχώς η προπαγάνδα του ρωσικού κράτους έχει πολύ μικρή απήχηση στη Δύση τουλάχιστον.

     

    Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν σε αυτή τη διαπίστωση. Ίσως και κανένας.

     

    Κράζουμε τα υπαρκτά ελαττώματα που μόνο αναγνωρίζοντάς τα μπορεί ίσως κάτι να γίνει, δεν σημαίνει ότι εκθειάζουμε την πράγματι χειρότερη εναλλακτική.

    Το πρόβλημα μου είναι το εξής, από την στιγμή που έπεσε στο Κίεβο η πρώτη ρουκέτα, και έτυχε να ζει ο κολλητός μου εκείνη την περίοδο εκεί (είναι ζωντανός). Για μένα ότι και να μου πεις για την Αμερική η Ευρώπη η Δύση όπως θες ονομασετο, δεν με κάνει να συγχωρέσω η να νιώσω κατανόηση για την Ρωσία. Για μένα όσο είναι ο Πούτιν αρχηγός κράτους τις Ρωσία, θα την ονομάζω Terrorist State.

    Είχα ένα πολύ καλο γνωστό μουσικό, θα κυκλοφορούσε το πρώτο του "δινιλιο" αυτό το έτος, δυστυχώς δεν ζει άλλο. Δεν πρόλαβε να βγάλει το vinyl. Ένας παππούς έκρινε ότι δεν πρέπει να ζήσει άλλο.

    • Sad 4
  3. Επίσης, υπάρχει μια κατηγορια Ελλήνων-Ποντιων που στο σχολειό μας φώναζαν Ρωσοπόντιους (μαζί και εμενα). Που είτε από τους γονείς τους,  που τους έλεγαν ιστορίες για το ποσο καλά ήταν στην Σοβιετική Ένωση (άσχετα που έφυγαν) είτε από το επειδή γουστάρουν την "μαγκιά" του Πούτιν (πολύ από αυτούς βλέπουν ακόμα Ρωσικη τηλεόραση μέσο δορυφορικής η stream)  καταλήγουν να τον υμνούνε και κράζουν την Ευρώπη(δύση) και ας μην ζούνε Ρωσσια.

    Ακόμα τυχαίνει και βλέπω μερικούς να ποστάρουν στα social τον Πούτιν να καβαλάει την αρκούδα και να παίρνει την Κωνσταντινούπολη.

    • Like 5
  4. Έχω μια απορία, υπάρχει έστω ένας από εδώ που πέρα που έχει ζήση/ταξιδέψει στην Ρωσία και στην Ουκρανία?

    Έχω ζήσει/ταξιδέψει και στις δυο χώρες, διαβάζω νέα/είδησης και στις δυο γλώσσες μιας και τις μιλάω. και όταν διαβάζω κάποια που γράφονται εδώ μέσα καταλαβαίνω το ποσο τρομερά τρομακτικό ειναι μηχανή προπαγάνδας που έχτισε η Ρωσία που μπορεί και φτάνει στο ακροατή εκτος Ρωσίας. Και ναι ξέρω ότι και η Αμερική/Δύση έχει την δίκια τις προπαγάνδα αλλα εγώ μιλάω συγκεκριμένα για του Ρωσικου κράτους.
     

    Επίσης θα ήθελα να δω έστω έναν από εσάς εάν the μπορούσε να ζήσει στην Ρωσία. Στην Ελλάδα με το κάθε τι που δεν αρέσει στον Ελληνάρα φλέγεται όλοι η Ομόνοια. Για πάνε κάντο αυτό στο Πούτιν, θα σε χώσει στο κελί για 10 χρονια επειδή κρατούσες ταμπλό.

    Κράζετε Αμερική/Δύση αλλα σας αρέσουν τα iPhone/AMD/Intel δεν σας βλεπω με κάνα Yotaphone η κάνα Sputnik CPU.

    • Like 6
  5. 39 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

     

    Ξεχνάς ένα πράγμα Ρώσοι πολεμάνε Ρώσσους.

     

    Ένα πράγμα Αθηναίοι Vs Σπαρτιάτες 

    Ποτε έγιναν οι Ουκρανοί Ρώσοι? (είμαι μισος Ουκρανός). Και άμα κατά κάποιο τρόπο ίσχυε ο ισχυρισμός σου. Θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα.

    Όπως ξέρουμε στην Θράκη ζούνε πολύ Τούρκο-Έλληνας, θα ήταν λογικό κατά τι γνώμη σου, να μπει η Τουρκια στην Θράκη επειδή και ζούνε Τούρκο-Έλληνες?

    • Agree 1
  6. On 11/5/2023 at 1:39 ΜΜ, το μέλος Proteas έγραψε:

    Παλι ο Λιακος καθαριζει https://www.youtube.com/watch?v=URmY8unDE08

     

    Κοιτα λιγο τι γινεται στα νοτια συνορα τους αυτην την στιγμη, τι λενε οι ρεπουμπλικανοι για την κατασταση αυτη, για το χρεος τους και για το Ουκρανικο.

    Θα ειναι η ποιο δυσκολη διαπραγματευση χρεους στην ιστορια τους ακομα και αν καταφερουν να εγκριθει (το βλεπω και γω να γινεται) η ζημια εχει ηδη

    γινει, οι φωνες εντος για τραπεζικες συγχωνευσεις (4000 τραπεζες βλεπεις) και οι προβλεψεις ειδικων για υφεση θα ειναι ο λιθος για μεγαλες αλλαγες.

    Το θεμα ειναι μην τυχον και τραβηχτουν οι Αμερικανοι απο τον πολεμο γιατι θα την πληρωσουμε για τα καλα εμεις την νυφη.

     

    @Cyber_Cookie Τι βλεπουμε εδω οτι οι αποικιες εχουν δικαιωμα ψηφου η θα κανουν κατι για την επιθετικοτητα της Ρωσια αμα δεν το πει το αφεντικο ?

    Για να μην πουμε οτι οι πολιτες απο τις μισες και παραπανω απο αυτες τις χωρες δεν ξερουν καν που πεφτει η Ουκρανια, ποσο μαλλον να τους νοιαζει

    οσο εμας που γινεται ο πολεμος στην γειτονια μας.

    Φαντάσου αντίστοιχο να γινόταν σε έναν τυχόν πόλεμο Ελλάδα Τουρκια, να είχε πάρει η Τουρκια την Θεσσαλονίκη π.χ και να πεταγόταν κάποιος και να έλεγε το ίδιο πράγμα. Δώστε την Μακεδονία, παραδώστε τα όπλα και θα σταματήσει ο πόλεμος, Θα το υποστήριζες?

  7. Εν λόγο ότι έχω απογοητευτεί με τους τελευταίους Drivers τις Nvidia σκέφτομαι να πουλήσω την MSI 1080 GTX HAWK X που έχω και να πάρω την RADEON VEGA 64 (Δεν ξέρω ακόμα πια).

    Τι γνώμη έχετε για την VEGA? από ότι διάβασα είναι τρέχει πολύ καλύτερα σε DX12 και έχει σχεδόν ίδια FPS με 1080 GTX. Επίσης βλέπω ότι βγαίνουν πολλές Freesync οθόνες (για μελλοντικό update)

     

    ps: με την πώληση τις NVIDIA και αγορά τις AMD κερδίζω περίπου στα 100 euro

    ps2: CPU έχω τον Ryzen 1700x 

  8. Ασχολήθηκα αρκετό καιρό με το Warframe με 500+ ώρες στο steam το παράτησα και άρχισα Destiny 2 εν λόγο ότι πέρα από να ανεβάζεις όπλα και να ψάχνεις prime δεν έχει τιποτα άλλο το game... Το pvp του είναι χαλια έχει ένα Raid που και αυτο δεν σε δίνει τίποτα σημαντικό όταν το τελειώνεις. Οποτε Division και Destiny 2 για μένα λόγο pvp με κρατάμε.

  9. Την παράγγειλα προχτές αν και πιστεύω ότι θα χρειαστεί να την στείλω πίσω... γραφουν παντού ότι το ΤN τις συγκεκριμένης είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από κάποιες άλλες ΤN και δυστυχώς i DELL(που τις προτιμάω λόγο ποιότητας κατασκευής και USBs) δεν έχει άλλη οθόνη για games :(

  10. Με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για το Elite Dangerous: Horizons (το χάνουν λίγο με τη στίξη), θυμίζω ότι ακόμη είναι σε έκπτωση για 2 μέρες στο Steam η αρχική έκδοση του παιχνιδιού (Save 40% on Elite: Dangerous on Steam - 22.49€) και στην Frontier (Elite: Dangerous - £17.99).

     

    Για να μην ξεχνιόμαστε, το teaser του πανάκριβου DLC που περιμένουμε ήταν αυτό:

     

     

    Και οι νέες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του:

    (περισσότερες φωτογραφίες εδώ: EGX Special | Elite: Dangerous Community Site)

     

    Επιπλέον, με την κυκλοφορία των νέων σκαφών πριν το τέλος του έτους, όσοι είχαν πληρώσει για Beta Access στο αρχικό παιχνίδι, έχουν να περιμένουν ένα Viper Mk IV δωρεάν.

     

    dfba95da-d3a8-473c-b23f-07fc8a4175c7.jpg

     

     

     

    Έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας?

  11. Thelabites χρειάζομαι την βοήθεια σας! Έχω τον πεθερό μου που στα γεράματα σαν χόμπι αποφάσισε να σχοληθεί με σχέδιο πάνω σε κομμάτι ξύλου μέσο ενός ειδικού εκτυπωτή Leiser(δεν ξέρω ακριβώς πως λέγεται) και μου είπε ότι χρειάζεται σχέδια για CorelDraw από αρχαία Ελλάδα και γενικά ότι έχει σχέση με Ελλάδα θα ήθελα αν μπορεί και ξέρει κάποιος να μου προτείνει που μπορώ να βρω τέτοια σχέδια για να τα περάσει στο CorelDraw?

     

    Ευχάριστο προκαταβολικά 

    Μιχάλης

  12. Παιδιά φοβερό το Game! έχουμε βγάλει φοβερό γέλιο με τον κολλητό μου! τα Heist Mission είναι απίστευτα! το μονο θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε και αλλα άτομα... γράψτε εδώ το Nickname σας να σας κάνω add :)

     

    Nickname: Cguevara

  13. Έχω το Lumia 930 (Icon) με Windows 8.1 και έχω να αναφέρω ότι δεν πρόκειται να ξανά γυρίσω στο Android άμα η Microsoft συνεχίσει έτσι!!

     

    Πολύ light λειτουργικό μου δίνει όλα όσα ζητάω! το κινητό δεν κολλάει σχεδόν καθόλου! απίστευτη ποιότητα!

     

    Έχω βρει επίσης την υγεία μου με το OneDriveκαι το Outlook που χρησιμοποιώ για e-mail μου αυτή η κίνηση τις Microsoft ένα λειτουργικό για όλα θα βοηθήσει παρα πολύ

     

    Επίσης τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ το Bing ως τώρα έχει και τα θετικά και αρνητικά του... θα δούμε τι θα αλλάξει με τα Win10

     

    Ps: Επίσης το προηγούμενο smartphone που είχα ήταν το Oneplus One το πούλησα για να πάρω το Lumia 930 και πιστεύω έκανα παρα πολύ καλή κίνηση!! μου έχει λύση τα χερια απίστευτη ποιότητα και Camera!

    Ps2: Έχω όλες τις εφαρμογές που είχα και στο Android του Oneplus one(LL Custom Rom) εκτος από το Gmail και το GoogleDrive (δεν καίγομαι και όλας), εάν έχεις παραπάνω ερώτησης γράψτε μου να στις απαντήσω στο θέμα του Lumia 930
    • Like 1
  14.  
     
     
    Έψαξα λίγο στο forum και είδα ότι δεν υπάρχει topic για το συγκεκριμένο game, οποτε κάνω μια αρχή.
     
     
    Warframe - Mesa Update
    NINJAS PLAY FREE
     
    Tον τελευταίο καιρό, free-to-play και ΑΑΑ είναι δύο κατηγορίες παιχνιδιών που έρχονται όλο και πιο κοντά, χάρη σε τίτλους όπως το πολυαναμενόμενο Warface της Crytek. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Digital Extremes με το επίσης εντυπωσιακό Warframe, το οποίο είναι free-to-play co-op action game, με sci-fi θεματολογία. Στο παιχνίδι, αναλαμβάνετε το ρόλο μελών της φυλής Tenno, που μετά από χρόνια σε cryo-ύπνο, ξυπνούν σε ένα ηλιακό σύστημα σε εμπόλεμη κατάσταση. Εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές πανοπλίες Warframe, που σας δίνουν μοναδικές επιθετικές και αμυντικές δυνάμεις, αντιμετωπίζετε την καταπιεστική Grineer Empire, σε συνεργασία με άλλους παίκτες. Το Warframe χρησιμοποιεί την Evolution Engine, και, σύμφωνα με την Digital Extremes, φέρνει ποιότητα επιπέδου ΑΑΑ στην F2P αγορά. 
     
    πηγή: http://game20.gr/
     
    warframe-banner-650px.png

     

     

    About This Game

    They were called Tenno. Warriors of blade and gun: masters of the Warframe armor. Those that survived the old war were left drifting among the ruins. Now they are needed once more.

    The Grineer, with their vast armies, are spreading throughout the solar system. A call echoes across the stars summoning the Tenno to an ancient place. They summon you.

    Allow the Lotus to guide you. She has rescued you from your cryostasis chamber and given you a chance to survive. The Grineer will find you; you must be prepared. The Lotus will teach you the ways of the Warframes and the secrets to unlocking their powers.

    Come Tenno, you must join the war.

     

    0021.jpg

     

     

     

     

     

      Πληροφορίες που περιέχει το Steam    

     

     

    System Requirements

    •     MINIMUM:
      •     OS:Windows XP SP 3 or higher 
      •     Processor:Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ 
      •     Memory:2 GB RAM 
      •     Graphics:Nvidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 3600 
      •     DirectX®:9.0c 
      •     Hard Drive:10 GB HD space 
      •     Other Requirements:Broadband Internet connection
      •  

     

                      Awards

     

               ZAM%20Action%20Game%20of%20the%20Year%20 
               ZAM 2013 Action Game of the Year
     
               IncGamers-Readers-Awards-2013-Warframe-1 
               IncGamers 2013 Reader's Awards - Best Free to Play 

               MMOBOMBAward_128x128.png?t=1418838146
      
     
      Metacritic
      User Score:  8.1
      Metascore: 68
     
    User reviews: Very Positive (45,845 reviews)
     
    Best of steam reviews:
    Graphics:
    + spectacular effects
    + nice animations
    + varied areas
    + additional physx effects

    Sound:
    + rapid music
    + great weapon sounds
    + great sound effects

    Balance:
    + warframes and weapons very different
    + variant warframes work good in team
    + many missions can be played solo

    Atmosphere:
    + outlandish, dark scenario
    + very fast gameplay, feel like a ninja
    + own spaceship as base
    - weak storyline

    Control:
    + easy shooter control
    + good tutorial
    + basic skills are easy to learn
    - warframe and weapon function will barely explained

    Game Size:
    + many planets and moons
    + many warframes
    + big assortmant of weapons and equipment
    + different mission types
    + pvp mode
    - long farming for new equipment
    - few enemy factions

    Level Design:
    + every area has a own flair
    + outdoor levels
    + random obstacles
    - some maps to big (walk to much)
    - areas repeat a lot

    Combat System:
    + fast shooter combat system
    + enemys hide and attack from flanks
    + acrobatic moves
    - fights sometimes to hectic

    Weapons and Extras:
    + crazy weapon systems
    + every warframe has unique specials
    + many upgrades
    + combat dog companion
    - pistoles little bit weak
    - only a few weapons has a secondary shoot mode

    Character Creation:
    You have a choice between 3 Warframes (ninja suit like robot killing machines AKA; YOU). Each warframe is unique in look and abilities. Excalibur, has a slash dash ability and stun ability. The others use stealth and or mob manipulation. This is something I enjoy about the game as well. You are not into a role or other limitations most shooter have. You can still build weapon from sniper to assault rifles.
    Once you have a character chosen you can modify it's colors on several layers of the warframe suit. F2P are locked in basic color scheme. But there is enough there to get creative. My sword used a nice red and white.
    To start, you will be happy with what you have. But you will run across some great looking warframes and that alone makes me want to put some money into customize! The Size of costomize is very good for a FPS game. Most games give you uniforms or character choices. Warframe has logical purchases and very nice looks. 
    You can also change colors anytime in the game.

    Graphics:
    The animations create that dark space feel. It is not just corridors and tubes. There are open areas, small areas and Hangers. In Warframe, it is unique as well. The creators really developped a mark of it's own. The graphical setting are really unique and make you feel immersed in their world. You are sneaking in every mission, it also adds that "you are alien, and you are here in a wrong place. They could use just a LITTLE MORE interaction. More "living" elements to the game. Some spot feel abandoned or to cold. But all in all, it makes a great battlefield and perfect game setting.


    Game Play:
    You start in a planetary system and move along. As a space ninja, you sneak in at the start of each round and are given orders for your mission via com link. Each time you complete a mission the next path opens up. The missions include assassinating a target. Sabatoging the systems. Rescuing a prisoner. etc.
    One of my favorite things about Warframe is the map change. You can restart the map and it is a new map with new layout. Same mission! This randomization of maps is very nice. The UI is great. I could be assault that shoots and scoots. I could be mele and slash my way through. The UI is logical and makes use of your warframe. It is a compliment you and battle systems. And the other players Warframe builds compliment each other. That is the one word to summarize this game play: "Complimentary". A great shooter. The map progression is nice with a few places to stop and farm. A few bosses to stop and kill. A few events. You will be traveling the universe and looking for places.

    The leveling system unlocks new potentials and weapons for you. The game is based around Crafting. You can purchase to advance in the game, but over all it is F2P and requires you play and collect parts to CRAFT the items. Once the game takes you. You will be out to collect as many pieces to build as many warframes. There are several other warframes than the starter frames. To play them. You have to collect the blueprints, and then get the materials to craft each piece. This is true for weapons as well. Grouping is fun. Not just another body to zerg content. Some players can be jerks and just run and rush to the end and not care about the team. All in all. This is a great shooter that supports any kind of FPS role. Assault. Pistoler, bow and arrow. Sniper. Sword. Etc.
    I have not reached the end game, but my only worry is the rate of enhancements vs Content. If it requires all my cards are maxed and I cannot max them until I farm parts in the lower areas. But it seems everything is fine for the moment. The game seems to progress of the F2P and keeps you end gamers busy in crafting every frame and weapon available and testing it and tryoing out combos

    Sound:
    Wonderfull! The sound of the material of your suit sliding across the floor. The little "clink" of metal as you roll and your sword smacks the ground. The sounds of bullet casings dropping after firing. The sound of ambient voices and machinery.

    Economy and Crafting:
    Standard upgrades come in drops and rewards. They are like cards. You put this card into a slot on your gun. It has 4 rank slots. To increase the ranks you modify the card by FUSING it with other cards. You can purchase base weapons with in game currency as well but they are the base, the better weapons have to be built or purchased with cash.
    The enhancing of abilities starts to get difficult after 4 to 5 upgrades. 
    I did not notice an auction house... But there is a trade channel... 
    The currency seems balanced at the moment and the deals fare. You buy out right the parts in real cash, or build it yourself. Combos you add to your weapons. Cold + Poison gas = Poison shock. There are so many kinds of damage and effects to test and build, and try out on weapons. Some deal bonus damage to mutants. Others on robots.
    You can build in laser armor bonus to get resistant against laser fire. This helps with more laser dealing enemys.Or extra ammo builds for survival missions.

    Overall:
    I like this game. Rewarding, interesting, beautiful and a great space theme.
    It is not perfect. Has some unfair drops rates. Social aspect could be better. I would like to see more living elements in the maps. They already are doing a sort of base building and PvP structure...

     

    Archwing Update

     

    PvP Duel

     

    E3 2014

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.