Jump to content

ardi21

Premium Members
  • Posts

    370
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by ardi21

  1. 22 hours ago, trib said:

    Τα παραπάνω συμβαίνουν διότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του Facebook. Από κοινωνικό δίκτυο (ας πούμε) έγινε ειδησεογραφικό. Πλέον οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στη σελίδα του web που τους ενδιαφέρει, προτιμούν να τσεκάρουν το facebook και από εκεί να επιλέξουν σε ποιο θα κλικάρουν. 

     

    Εντωμεταξύ όταν οι φίλοι μας κάνουν βαριά κατά μέσο όρο 2 post την ημέρα και τα ειδησεογραφικά κάνουν 30, είναι δυνατόν να δεις status φίλου; Η πλάκα είναι ότι πλέον βλέπεις και σελίδες που δεν έχεις κάνει like, διότι για παράδειγμα ένας κοινός φίλος κοινού φίλου (φέξε μας...) άφησε σχόλιο σε ένα άκυρο post. Οπότε για κάποιο περίεργο λόγο σε linkarei και εσένα.

     

    Οσον αφορα το πρωτο υπαρχει μια πολυ απλη λυση. Οσες σελιδες σε ενδιαφερουν βαλτες σε μια ξεχωριστη λιστα εχοντας κανει unfollow πρωτα. Ετσι δεν θα τις βλεπεις στο κεντρικο σου news feed αλλα μονο οταν πηγαινεις σε αυτην την λιστα. Εγω αυτο εχω κανει χρονια τωρα.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.