Jump to content

lelekasin

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by lelekasin

  1. Καλημέρα παιδιά

    Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 80/2013 την 08/07/2013 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ).

    Έχετε επιλεγεί Μηχανικό.

    Κάποιος που έχει περάσει από εκεί;Πως είναι το συγκεκριμένο κέντρο και γενικότερα τι κάνεις στο μηχανικό;

  2. Δε μας λες αντικείμενο, αλλά αν έχεις πολλούς μαθηματικούς τύπους θα είναι λίγο πιο βολικό σε LaTeX.

    Επίσης αν δεν το έχεις δουλέψει αρκετά, θα είναι καλή προπόνηση. Κατά τα άλλα, εγώ θα σου έλεγα κάντο σε ότι θα είναι πιο ξεκούραστο για εσένα, και το Word μια χαρά είναι και το LibreOffice/OpenOffice επίσης μια χαρά είναι για κείμενα.

    Η πτυχιακή έχει θέμα τους αλγορίθμους τυχαίων αριθμών.Από τύπους θα έχει λίγους,αλλά αρκετές εικόνες με κατανομές,γραφήματα διασποράς και κομμάτια κώδικα.Η ιδέα για LaTeX μου ήρθε με την προυπόθεση να το μάθω.

  3. Ερώτηση προς παλιούς, αλλά και νέους αν γνωρίζουν.

    Μπορεί ένας φοιτητής με κάποιον τρόπο να αιτήσει Γενική Συνέλευση του τμήματος;

    Ή έστω κάποιος αριθμός φοιτητών. Αυτά χωρίς να έχεις έδρες ούτε ανήκοντας σε κόμμα - συλλογικότητα.

    Thanks!

    Σε εμάς το είχε κάνει παράταξη μαζεύοντας υπογραφές φοιτητών σε περίοδο που δεν ήθελαν οι άλλες παρατάξεις να γίνει ΓΣ,όποτε υποθέτω πως μπορεί ο καθένας μαζεύοντας υπογραφές να αιτήσει ΓΣ.Πόσες χρειάζονται και άλλα διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν δεν ξέρω να σου πώ συγκεκριμένα.

    Και μια απορία.Γράψιμο πτυχιακής σε Word ή LaTeX

  4. Σχετικά με τα "Σαν Σήμερα" άρθρα,αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε για αρκετό καιρό(και μακάρι να γίνει)ας γίνει ενα sub-section στις ειδήσεις η όπου πιστεύουν οι mods ώστε να μπαίνουν εκεί μόνο αυτά και να μείνει σαν αρχείο

  5. Ναι, για το manga λέω. Συνήθως αν σταματούσε για λίγο το έλεγε στο τέλος του επεισοδίου.

    Για αυτήν την εβδομάδα είναι on break,την περασμένη ο Kubo Tite ήταν άρρωστος και δεν πρόλαβε να κάνει τις διορθώσεις για το τελικό οπότε δεν βγήκε και υπάρχει περίπτωση λόγω αρρώστιας να καθυστερήσει και άλλο.

  6. Παιδιά μήπως περισσεύει κανα guest pass να γλυκαθούμε λίγο πριν την εξεταστική?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.