Jump to content

jimsid

Premium Members
  • Posts

    188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by jimsid

  1. πριν 29 λεπτά, το μέλος DNA180 έγραψε:

    Και κάτι που μόλις τώρα ανακάλυψα... Το Technicolor TD5336 το οποίο δίνει η Forthnet μάλλον έχει το web interface το Technicolor TD5130!!!!!! Αυτό είναι το web interface του  Technicolor TD5336 και αυτό του Technicolor TD5130 το οποίο εμφανίζεται στη δική μου συσκευή η οποία υποτίθεται ότι είναι το TD5336. Και εκτός αυτού, είναι και «λειψό»!!!

    OK ενταξει με τετοιους τροπους εννοειται πως...απλα παρενεβηκα επειδη το θεμα ξεκινησε οτι με ενα κλικ ο οποιοσδηποτε μπορει να σου κλεψει internet γιαυτο και προτεινα καποιον τροπο μιας και ειδα οτι υπηρχε μια ανησυχια σχετικα με την ασφαλεια του ασυρματου του καθενος.  Αλλωστε ειναι νομος το "οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει"...

     

    Σωστος ο φιλος σε κατι screenshots απο κατι πορτογαλικα sites τα μενου ειναι η μερα με την νυχτα με αυτα της forthnet. Ακομα και στο site της Forthnet για το 5130 εχει οδηγιες πως θα κανεις MAC Filtering  μιας και το συζηταμε και στην πραξη η επιλογη αυτη εχει κανει φτερα!!

    • Like 1
  2. πριν 5 ώρες, το μέλος billpeppas έγραψε:

    Πρέπει να είμαι είτε χαζός είτε βλάκας.

    Δεν μπορώ να καταλάβω το πάθος με το MAC Address filtering που δείχνουν μερικοί παρότι έχουν διαβάσει λίγο πιο πάνω που έγραψα ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟ.

     

    Για τον από πάνω... @jimsid

     

    Σου στέλνω ένα deauth πακέτο, ενώ έχω ετοιμάσει ένα "evil twin" access point.

    Τόσο εύκολα βλέπω την IP σου.

     

    Το MAC Address filtering είναι από τα πιο νούμπικα σπασίματα.

    Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο.

    OK ενταξει με τετοιους τροπους εννοειται πως...απλα παρενεβηκα επειδη το θεμα ξεκινησε οτι με ενα κλικ ο οποιοσδηποτε μπορει να σου κλεψει internet γιαυτο και προτεινα καποιον τροπο μιας και ειδα οτι υπηρχε μια ανησυχια σχετικα με την ασφαλεια του ασυρματου του καθενος.  Αλλωστε ειναι νομος το "οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει"...

  3. On 30/12/2016 at 7:31 ΜΜ, το μέλος DNA180 έγραψε:

    Αυτό λέει, ότι μπορεί κάποιος να περάσει και το κλείδωμα της Mac Address κάνοντας Mac Spoofing!!!

    Mac filtering γινεται με 2 τροπους. Ο ενας ειναι ποιες mac adresses θα γινονται deny και ποιες θα γινονατι permit. Εγω μιλαω παντα για τον δευτερο τροπο ο οποιος ειναι και πιο ενδεδειγμενος. Δηλ. δηλωνεις μια λιστα με τις φιλικες προς εσενα mac adresses και την ωρα που δινεις το password για να μπεις στο ασυρματο o dhcp διαβαζει την λιστα με τις permit mac adresses και αν η συσκευη που παει να μπει ειναι σε αυτη τη λιστα τοτε δινει ip adress. Αν δεν ειναι δεν δινει με αποτελεσμα να μην μπαινεις στο δικτυο.

    Αυτο που μου περιγραφεις εσυ φιλε μου ειναι να παω εγω να πω στο ρουτερ μου deny μια συγκεκριμενη mac adress ε ναι τοτε αν ο επιτηδειος την αλλαξει και ξερει και το password μπαινει κανονικα, ενω σε αυτο που περιγραφω εγω δεν παιρνει Ip απο το δικτυο σου με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει στο ρουτερ σου και να διαβασει ποιες ip εχεις permit και να spoofαρει την δικια του πανω σε μια απο αυτες. Αυτο εχω κανει και εγω. Εχω ενα Technicolor 5136 σε bridge mode και σαν access point και ολο αυτο που σου περιεγραψα παρα πανω, το φιλτραρισμα διλαδη το κανει ενας Cisco 1841 με μια access list με τις mac που του εχω πει εγω. Αποτελεσμα ακομα και να ξερει καποιος το password του Wifi μου αν η mac του δεν περιεχετε στην συγκεκριμενη access list ip δεν παιρνει που να χτυπιετε. Φυσικα dchp ειναι ο 1841. Ολα αυτα μπορεις να τα κανεις με ενα ρουτερ οπως ειπε καποιος φιλος microtik η καποιο TP-link το οποιο εχει αυτη την δυνατοτητα. Πριν αποκτησω το 1841 το εκανα με ενα TP-link 1043ND v.1.0 αλλα αν θυμαμαι καλα εδινε αυτη την δυνατοτητα μονο για 10 mac addresses. Ενω με τον Cisco εφοσον γραφεις εσυ τις εντολες δεν υπαρχει περιορισμος.

  4. πριν 21 λεπτά, το μέλος masteroidz έγραψε:

    Αυτός που θα έσπαγε το 16ψηφιο κωδικό του WPA2, θα κατάφερνε να κάνει ένα MAC spoofing όπως και να βρει τα κρυφά SSID. Δεν είναι και τόσο δύσκολο!

    Γιατί να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία;

    Σωστος! Mac filtering και μονο! Την εφαγα και μου εκλεβαν ευτυχως μονο internet με το συγκεκριμενο tecnicolor

  5. Η λυση βρεθηκε παιδια!!!!!! Ουτε drivers ουτε software!!!! Hardware!!!! Την ετρωγα απο θερμοκρασια. Ειχε εξανεμιστη ολη η θερμοαγωγιμη απο την καρτα γραφικων. μολις ελυσα την ψυκτρα καθαρισα τα υπολλειματα της ξερης πλεον θερμοαγωγιμης και εβαλα καινουρια επαιξαν τα παντα!!!!!!!!

     

    • Like 3
  6. Συμφορουμίτες και φίλοι καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα με NVIDIA καρτα γραφικών και Windows 10.

    Από την στιγμή που αναβαθμίστηκα δεν μπορώ να πάιξω κανένα παιχνίδι.

    Μόλις πάει να φορτώσει το World of Tanks πχ μαυρη οθονη και κοκαλο ο Η/Υ. Για να επανελθει θελει κλεισιμο απο διακοπτη μονο.

    Drivers καρτας γραφικων οι τελευταιοι (αν και συμβαινει με ολες τις εκδοσεις το θεμα)

    Καρτα γραφικων GTS450

    Λοιπον config H/Y i3 6100 @ 3,7 Mhz

    Ram 24 GB DDR4 @ 2133

     

    Το ιδιο θεμα εχω και σε ενα AMD με GTS250

     

    Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι σπαω το κεφαλι μου??

     

     

    Ευχαριστω πολυ

  7. Παίδες υπάρχει πουθενά καμία λίστα με φαρμακεία που διαθέτουν WFI;

    Έχω πάει ήδη σε 4 διαφορετικά και μόνο που βρήκα ήταν ορός και WFI σε συσκευασία αμπούλας. :red:

    Πολυ δυσκολα θα το βρεις σε φαρμακεια πλεον. Δεν το φερνουν για ευνοητους λογους. Αν βρεις καποια ακρη απο φαρμακειο νοσοκομειου

  8. Γεια χαρά σε όλους,

    Εγω πήγα σήμερα Φαρμακείο και ζήτησα WFI = Water for injection και μου έδωσε αυτό... Τι λέτε...??? Κάνει...??? Τα φώτα σας...!!!

    WFI.jpg

    Μια χαρα κανει και για μενα μην το αναμειξεις με τιποτα. Εγω στο προηγουμενο setup ειχα ριξει algumin (αυτο ειναι το υγρο για την αλγη) και θολωσε. Αυτο που εχω τωρα το εχω απο τον περασμενο Οκτωβριο μονο WFI και τιποτα αλλο και η δεξαμενη και οι σωληνες ειναι καθρεφτης!

  9. Και εγώ δεν βρήκα WFI με κόοκινα γράμματα σε όλα τα φαρμακεία.Μόνο σε 2 βρήκα.Ψάξε και σε άλλο.

    Συνηθως το βρισκεις σε μεγαλα φαρμακεια η νοσοκομεια. Δεν κυκλοφορει ευρεως σε φαρμακεια για ευνοητους λογους

  10. Οτι γραφει WFI ειναι WFI με οτι χρωμα γραμματα και να το γραφει. Ο καθε προμηθευτης χρησιμοποιει την δικη του ετικεττα ενω το περιεχομενο ειναι το ιδιο. Το εχω καραψαξει το θεμα μιας και δουλευω σε νοσοκομειο. Πριν απο 1 μηνα που αλλαξα σωληνες πηρα απο την δουλεια και εβαλα αυτο με τα μωβ το προηγουμενο ηταν με τα κοκκινα. Διαφορα καμια!

  11. Μιας και την ξαναπιασαμε την κουβεντα να προσθεσω οτι στο WFI που χρησιμοποιω προσθετω μετα απο παροτρυνση καποιων φιλων απο εδω μεσα μια φορα το μηνα καμια 15αρια σταγονες Algumin και μενει πεντακαθαρο

  12. Στην πρώτη μου προσπάθεια να στήσω την δικιά μου υδρόψηξη αν και υπήρξαν μερικά προβλήματα στην αρχη στήθηκε με επιτυχία μονο με νεράκι στην cpu (θα προσπαθήσω να βρω μερικές photos).Το κακό είναι οτι το cosmos δεν έχει και πολύ χώρο και όλλα ειναι στριμωγμένα με αποτέλεσμα η σκόνη και ο χαμός των καλωδίων να επικρατεί σε ολο το κουτάκι :help1: , ετσι και ζήτησα την βοήθεια του γιώργου (Κοπρίτης) τον οποίο ευχαριστώ για τον χρόνο του και την δουλεία που έκανε για να έρθει αυτο το αποτέλεσμα. :banging:

    Σας παρουσιάζω λοιπόν και την δικιά μου νεροκατάσταση :happy2:

    dsc02750w.th.jpg dsc02751vf.th.jpg dsc02753q.th.jpg dsc02756c.th.jpg

    Ποτέ δεν είμουν καλος φωτογράφος :red:

    Απαιχτη δουλιτσα ποια αντλια χρησιμοποεις φιλε?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.